Feiyue sko online

|

Side 1 av 1

Feiyue-sko – urban stil med stilige sneakers

Alle burde ha et par Feiyue-sko i garderoben. Merket lager fantastisk komfortable sneakers i et trendy og unikt design. Med en spennende historie som har blitt påvirket av både munker og kampsportsutøvere, er Feiyue-sko noe helt utenom det vanlige. Finn et par originale Feiyue-sko allerede i dag!

Feiyue-sko – historie og visjon

Feiyue er et fransk merke som ble grunnlagt i 2006, men historien begynner lenge før det. Allerede på 1920-tallet ble en svært spesiell skosåle som ble svært populær blant munker og kampsportsutøvere i Shanghai, utviklet. Dette ga stor inspirasjon til dagens Feiyue, som ble utviklet med utgangspunkt i de kinesiske skosålene.

Feiyue-sko – stiltips og pleie

Feiyue-sko er lagd av solid og kraftig tekstil og med en holdbar gummisåle. Skoene gir deg optimalt grep på forskjellige underlag, men bør helst ikke brukes når det regner. Skoene trenger ikke noe særlig pleie, og kan med fordel brukes i år etter år. Feiyue-sko er perfekte til et lett og hverdagslig antrekk.

Feiyue-sko online på Footway

Vi på Footway er veldig glade for at vi kan presentere sko fra Feiyue. Dette tøffe og innovative skomerket lager ordentlig komfortable sko i fint design. Bestill dine favoritter allerede i dag, så sender vi dem hjem til deg fortere enn svint. Hos Footway får du alltid gratis frakt, gratis retur og 180 dagers åpent kjøp.
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

14 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×