Fila, Sko

30 treff

Sporty sko for alle.

Fila sko er av suveren kvalitet til både kvinner og menn, enten du er opptatt av mote eller en aktiv livsstil. Fila er et verdensomspennende anerkjent merke av italiensk kvalitet.

Brødrene Fila fra Italia

I 1911, i en liten by ved de nordre alper i Italia, startet Fila brødrene å produsere og selge klær til de lokale innbyggerne. I 1923 startet de samarbeid med et selskap som het Maglficio Biellese og ble kjent som et selskap som produserte høy-kvalitet strikkevarer. Etterhvert som årene gikk, vokste selskapet langt utover hjembyen Biella og ble kjent som en fabrikk som leverte kvalitet utover Italia. I 1942 fusjonerte de med selskapet Fratelli Fila. I 1972 hadde de en mer enn 250 ansatte som arbeidet og en inntekt på over en milliard lire. De hadde et ønske om å utvide videre og ansatte en administrerende direktør, Enrico Frachey, i 1968. Det er takket være hans kreativitet at Fila ble et kjent globalt sportsmerke. Filas administrerende direktør, Frachey, ansatte Pier Luigi Rolando, en innovativ designer som står bak Filas ikoniske design, og Alessandro Galliano en kunnskapsrik ingeniør, og de sikret Fila sin suksess som leverandør av sportsklær og Fila sko.

Fila sko til den kvalitetsbevisste

Fila sin filosofi var at deres merke skulle komplettere sportsutøveren og ikke overmanne den. Derfor er Fila kjent for sin fleksibilitet og har vært med og støttet mange kjente sportsprofiler og pionerer, og de er den offisielle rettighetshaveren av fottøy på Wimbledon. Fila ble kjent etter å være den første aktøren til å levere fargerike sportsklær istedet for det tradisjonelle hvite tøyet i Tennis. De beviste at sportstøy kan være både klassisk og moderne samtidig. Gjennom årene har Fila blitt synonymt med prestasjon og god ytelse. Fila vintage sko leveres i et stort utvalg, og Fila sneakers finnes som både høye og lave sko. Fila sko passer både de som liker å ha en aktiv livsstil og de som liker moteklær og kvalitet.

Ta vare på dine joggesko

Fila sko er et italiensk håndverk som består av førsteklasses materiale som tillater maksimal bevegelse og ytelse. Fila er brukt både av sportsutøvere og motebevisste verden over og tåler slitasjen av et aktivt liv. Filas sko skal være slitesterke, men litt jevnlig skopleie er en enkel investering for å ta vare på skoene dine. Husk alltid å fjern skitt med en gang, så det ikke trenger for langt inn i skoen. Joggesko skal helst vaskes for hånd, for vask i vaskemaskin vil slite mer på skotøyet enn vanlig håndvask. Husk å ta ut innersålen, bruk lunkent vann, og helst uten såpe. Når du skal tørke skoene burde det ikke være for varmt (for eks. oppå varmekabler), for da kan mellomsålen i skoen krympe.

Fila sko online hos Footway

Kjøp Fila sko nå hos oss på Footway. Vi har et stort utvalg av sko til både dame, herre og barn, og vi har mange av de kjente merkevarene. Hos Footway har vi hurtig leveranse og en hyggelig og personlig service for kunden. Vi er opptatt av å levere bra pris på skoene, og av å levere den beste kundeservicen. Det er enkelt åkontakte oss, både via e-post og telefon, noe som gjør det tryggere og lettere for deg som kunde.

Innlegg om Fila
W
Workitu imana -
A
Andrine -
Vis flere innlegg
Orbit Low Wmn White
Orbit Low Dress Blue
NYHET
NYHET
Orbit Low White
Knox Mid Chipmunk
SALG
Orbit Low White
Orbit Low Black
NYHET
FÅ IGJEN
Orbit Low Dress Blue
Hyperwalker Low Black
NYHET
Overtake White
NYHET
Hyperwalker Low White
NYHET
Nyheter
NYHET
Overtake White
NYHET
Hyperwalker Low Black
NYHET
Hyperwalker Low White
NYHET
Orbit Low Black
NYHET
NYHET
Billigkroken
Knox Mid Chipmunk
SALG
Side 1 av 1

30 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK