Filippa K Sko Online

2 treff

Kvalitet, enkelthet og stil.

Filippa K sko er for den stilbevisste mannen og kvinnen. De bygger på kvalitet, enkelthet og stil og passer utmerket for dem som kjenner seg igjen i én av disse kategoriene.

Enkelhet siden 1993

Filippa K sko så dagens lys i Stockholm i 1993. Varemerkets kjennetegn er stil, enkelthet og kvalitet, og det vil passe utmerket til den stilbevisste kvinnen eller mannen. Filippa K produserer sko, klær og tilbehør med hovedfokus på god kvalitet, og du vil oppleve en berg-og dalbane av trender som følger i takt med tiden. Filippa K er blitt et av Sverige største og ledende merkevarer, og er godt utbredt rundt i Europa, Nord-Amerika og Asia, med sine rundt 650 forhandlere. Filippa Ks visjon er å kunne tilby mote som er tidløs og basert på deres kjernekvaliteter: stil, enkelthet og kvalitet.

Filippa K sko - Tidløs kvalitet

I Filippa K sko finner man et lite, men kvalitetsmessig godt utvalg. Merket baserer seg på enkelthet, noe som gjør det lettere å kombinere skoene med det man måtte finne i klesskapet hjemme. Siden selskapets oppstart i 1993, har trendene forandret seg mye, men Filippa K holder seg til enkelthet og produktene har en tidløs og ren karakter. I kolleksjonene finner man sko til alle anledninger, blant annet et godt utvalg av Filippa K pumps, som er perfekte til sommerdagene eller et bryllup. Valget er ditt! Filippa K herresko kommer med et stilrent design, som passer til mannen som ønsker å ta seg godt ut.

Sko med materialer som trenger litt kjærlighet

Filippa K sko er laget av gode materialer som mokka, pels, skinn og lær. Avhengig av hvilke type sko du velger, er det veldig viktig å behandle skoene for å kunne bevare den gode kvaliteten lenger. Dermed vil du også ha glede av skoene dine i mange år fremover. Unner du deg noen sko av skinnkvalitet, må du huske å smøre disse inn med skokrem da skinn har en tendens til å tørke ut. Smør dem regelmessig. Velger du sko av materialet mokka, bør de impregneres før bruk. Det hjelper til med å holde dem fine. Bruk en myk børste til å børste av smuss og støv, ved behov. Sko av lær trenger bare en god dusj med skospray og litt kjærlighet så holder de seg godt. Tørk av skitt og smuss med en fuktig klut.

Filippa K sko online hos Footway

Handle dine Filippa K sko på nett for et større utvalg. Du trenger ikke stresse med butikkbesøk og du kan handle i fred og ro rett fra sofaen hjemme. Vi tilbyr fri frakt og fri retur ved alle kjøp. I tillegg er det 180 dagers åpent kjøp, slik at du får tid til å prøve varen i ro og mak. Det er også rask levering, så finner du drømmeskoene, varer det ikke lenge før du kan vandre rundt med dem på føttene.

Andy
FEW LEFT
Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK