Sko

73 treff

Fitflop – luksussandalen

Fitflop startet opp i 2007, og tanken bak var at kroppen skulle jobbe mens man brukte skoene. Skoene skal først og fremst oppleves behagelige, men det hevdes at de også utfordrer musklene når du bruker dem. Fitflops sandaler og sko har en spesialutformet såle med tre ulike densitetsnivåer. Sålen kalles micro-wobbleboard, noe som betyr at den aktiviserer musklene i foten og bena dine, samtidig som den gir en behagelig opplevelse med fantastisk støtdemping. Skoene er blitt enormt populære blant kjendiser i USA, noe som har skapt en enorm etterspørsel over hele verden.

Fitflops sko – sko fra et proffteam

Fitflops ble utviklet av et team som i utgangspunktet besto av tre personer. Marcia Kilgore, som grunnla Bliss Spas, sto for selve ideen. Det vitenskapelige grunnlaget sto dr. David Cook og Darren James for, begge ingeniører innen biomekanikk på Center of Human Performance ved South Bank University i London. Skoene skulle i utgangspunktet være forfengelighetssko, der man gikk og brukte muskulaturen i bena samtidig. Teamet begynte likevel etter hvert å få tilbakemeldinger om at personer med ryggradsykdommer hadde hatt nytte av skoen. Årevis med smerter forsvant når de begynte å bruke skoene. I 2008 opplevde man utrolige salgstall da den populære amerikanske TV-personligheten, Oprah Winfrey, nevnte skoene i sitt TV-program, og omtalte dem som sine "sommerfavoritter". Det sies at Fitflops-skoene oppleves som å gå barfot, bare med bedre støtdemping. Musklene jobber hardere, noe som igjen gir den berømte effekten.

FitFlops-sko blir en bestselger

FitFlops er blitt avbildet på utallige kjendisføtter, og er et navn som finnes på alles lepper i USA. Her finner man skoene i nesten alle hus og hjem. Fitflop markedføres og selges i over 50 land, og de har solgt mer enn 22 millioner par verden over. Sandalene er ikke bare utrolig behagelige, de er lekre også! Bruk dem til sommerkjolen i sommer, eller på vei til jobb, slik at du kan la bena jobbe mens du kjemper deg frem i morgenrushet. Det finnes flere fine modeller å velge mellom, og helseeffekten lar ikke vente på seg. Skoene kommer også i vintermodell i form av støvletter, alltid med samme myke og støtdempende såle.

Fitflops online på Footway

Med hele 180 dagers åpent kjøp kan du slå deg løs på Footway. Noen enkle tastetrykk og du får FitFlops mirakelsko hjem på døren! Få bedre holdning og et mykere steg hver dag med disse bestselgerne. Selvfølgelig tilbyr vi fri frakt og retur, slik at du kan føle deg trygg når kjøper skoene dine. Bla gjennom tusenvis av sko fra utvalget vårt og få favorittskoene dine hjem på døren!

FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 2

73 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK