Flip*flop-sko for den klassiske strandlooken

Vi har alle eid et par flipflops på et eller annet tidspunkt. Disse enkle, men utrolig komfortable skoene fungerer på alle solfylte dager. Flip*flop er et verdensberømt merke som lager de populære klassikerne, men også andre skomodeller til sommerbruk. Bli inspirert av glade farger, fine detaljer og et stort utvalg av skomodeller.

Flip*flop-sko – historie og konsept

Flip*flop er et tysk merke som ble grunnlagt for drøye ti år siden. Først var det hovedsakelig den klassiske flipflop-modellen som ble produsert, men i dag tilbyr Flip*flop mange forskjellige skomodeller – fra klassikerne til sko med kilehæler og mye mer. Bedriften er familieeid og fokuserer på passform og komfort.

Flip*flop-sko – stiltips og pleie

Flip*flop-sko er lagd av slitesterk gummi som tåler bruk. I tillegg til den klassiske modellen i enkelt design kan du kjøpe lekre sko med høye hæler, sandaletter og trendy lave sko. Avhengig av hvilke sko du velger, er skoene lagd av både mokkaskinn og plast. Bruk dertil egnede skopleieprodukter.

Flip*flop-sko online på Footway

Hos oss på Footway kan du velge blant et stort utvalg av Flip*flop-sko i fint og innovativt design. Nå til sommeren er det utmerket å bruke et par luftige og komfortable flipflop-sandaler. Vi leverer skoene raskt hjem til deg, og du betaler aldri for frakten. Også retur er gratis, og du får 180 dager med åpent kjøp.

Flip*flop sko online

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

11 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×