Sko

285 treff

Footi

Footi er et helt nytt merke fra etablerte Viking Outdoor Footwear, og et merke som fokuserer på sko til barn. Dette er deres første høst / vinnerkolleksjon i 2017, fullpakket med komfortable og stilige sko til barna. Vikings sko skiller seg ut fra mengden fordi de er like fine som de er trendy, og fordi de beskytter føttene på en smart måte. Hva mer kan du ønske deg?

Hva er det som er så bra med Footi?

Viking er et etablert merke som har kommet opp med en fantastisk plan for å sikre at deres nye Footi-kolleksjon blir en suksess.

Barnas sko er inspirert av kule design fra gatesport. Det gjør dem unike, stilige og trendy. I tillegg har Viking skapt et helt team for Footi, som jobber i London og fokuserer helt og fullt på å designe og utvikle utvalget. Akkurat som med produktene fra hovedselskapet Viking skiller skoene seg ut fra mengden.

Footi har morsomme og sporty design, men det er ikke den eneste fordelen til dette merket. Med mange års erfaring og godt omdømme i bransjen, kan du stole på at Viking leverer kvalitet - faktisk har de gjort det helt siden 1920. Den lange erfaringen er garantert å ha en positiv effekt på den nye merkevaren deres. I tillegg har Footi et team som kontinuerlig jobber for å gjøre merkets barnesko ekstraordinære, og velger farge, form og materialer med omhu. De vet at barnas føtter fortjener sko som ikke bare er komfortable og holdbare, men også stilige. Det betyr mye forskning som teamet på Footi mer enn gjerne gjør!

Hva du kan forvente deg fra Footi?

Merkets første kolleksjon er for høsten / vinteren 2017, og var i salg allerede i juli. For de som er interessert i barnesko, kommer det tre kolleksjoner ut hvert år: vår / sommer, høst / skolestart og høst / vinter!

Det betyr at du alltid vil kunne finne gode sko fra et merke du kan stole på - uansett årstid og vær. Uansett eventyr eller ablegøyer barnet ditt kan finne på, har Footi skoene som passer for anledningen, både inne og ute.

FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 5

285 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK