Fresas Con Nata Sko Online

0 treff

Fresas con Nata-sko til de små

Fresas con Nata lager sko av høy kvalitet og med en komfortabel passform til alle barn. Navnet Fresas con Nata betyr jordbær med fløte, og det akkurat så søte skoene er. Her kan du klikke hjem fine ballerinasko til alle små prinsesser. Finn noe fint i sortimentet i dag!

Fresas con Nata-sko – historie og konsept

Fresas con Nata er et spansk merke som retter seg mot en yngre målgruppe – barn. Med god følelse for kvalitet, passform og design lager selskapet ordentlig gode sko til barna. De er best kjent for de søte ballerinaskoene, som er perfekte til vår og sommer.

Fresas con Nata-sko – stiltips og pleie

Her finner du søte ballerinasko i ekte lær. Skinnsko skal alltid behandles, og det kan du gjøre ved hjelp av skopleieprodukter egnet til skinn. Med en solid yttersåle i gummi får barnet godt grep på bakken. Søte ballerinasko fra Fresas con Nata passer utmerket til både kosedressen og til en fin kjole.

Fresas con Nata-sko online på Footway

Å slippe å trenge seg fram mellom masse mennesker på et kjøpesenter er gull verdt. Du sparer både tid og energi ved å shoppe hos oss på Footway. Her kan du finne et par fine Fresas con Nata-sko og få dem levert hjem på kort tid. Vi spanderer frakten og retur. Som kunde hos oss får du også alltid åpent kjøp i 180 dager.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK