Sko

116 treff

Dockers by Gerli sko – Tidløs design

Dockers by Gerli sko har et bredt utvalg innen boots og lave sko. Felles for skoene er at de fleste er laget av lær. De er av god kvalitet og du finner noe for en hver smak.

Dockers by Gerli sko – Tysk kvalitet

Dockers by Gerli sko er et tysk merke som har eksistert på markedet i mange år, men har den siste tiden rettet seg mot den yngre generasjonen. Navnet Dockers stammer fra den tiden da de laget sko for havnearbeidere. Siden denne gang har skomerket kommet ganske mye lengre, og har nå sko til både menn, kvinner og barn. I tillegg har de opparbeidet seg et godt rykte når det kommer til kvaliteten på skoene. Du kan finne sko til alle anledninger. Her er det både vintersko, samt mer sommerlige varianter. Det er et stort spekter av både farger og stilarter, så du vil garantert finne sko som dekker ditt behov.

Dockers by Gerli sko for alle anledninger

Hos Footway finner du flere modeller av både Dockers by Gerli boots og Dockers by Gerli lave sko. Bootsene er av den litt mer røffe stilen og du kan velge mellom høye og lave modeller. Fellesnevneren er at de er laget i lær og har et klassisk, tidløst utseende. Dermed kan du bruke dem til både hverdags og fest. Skoene har solid såle, som gjør det trygt å gå ute i all slags vær. Dockers by Gerli sine lave sko derimot, kommer i mange forskjellige farger. Du kan velge mellom mer klassiske farger, som brunt og sort eller satse på en litt sprekere farge. Sistnevnte gir en klassisk klesstil et litt friskere uttrykk og førstnevnte sikrer stilen hele veien. Skoene er svært komfortable å ha på og sitter godt på foten.

Dockers by Gerli - Pleies med omtanke

Dockers by Gerli sko har det tilfelles at de er laget av lær. Dette er sko av høy kvalitet, som du bør pleie med omtanke. Gjør du det, vil du ha sko som varer lenge. Det finnes mange forskjellige midler som kan brukes til å pleie skoene med. Finn et som er tilpasset det materialet nettopp din sko er laget av. Du kan, for eksempel bruke en balsam for lær. Den vil gi skoene ny glød. Det går også bra å tørke over skoene med en fuktig klut. La så skoene tørke før du impregnerer dem. Impregnering er viktig før førstegangsbruk og senere med jevne mellomrom. Om vinteren er det svært viktig å impregnere, så du slipper de hvite saltstrekene. Gjør du dette en gang i måneden eller mer, vil du ha sko som varer sesong etter sesong.

Dockers by Gerli sko online hos Footway

Kjøp Dockers by Gerli på nett her hos Footway. Hos oss tilbyr vi deg en hurtig leveringstid når du handler. Da varer det ikke lenge før du kan vise deg frem i et par flotte, nye sko. I tillegg har du åpent kjøp på hele 180 dager, samt fri frakt og retur. Dermed er det enkelt om du av en eller annen grunn, ønsker å gjøre endringer på kjøpet ditt.

600600 Navy
FÅ IGJEN
300660 Navy
FÅ IGJEN
Elisotas
FÅ IGJEN
Side 1 av 2

116 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK