Sko

64 treff

Ipanema sko, din brasilianske sommer

Del sommeren med dine Ipanema sko! Ikke bare er sandalene i et lett og slitesterkt materiale. De er lokalprodusert i Brasil, og tar med seg den sprudlende energien derfra. Samtidig passer de på å bevare jordas ressurser.

Sandaler med sjel

Ipanema har lenge vært et av de mest populære flip flop-merkene i Brasil, et sted der livet virkelig leves. Omgivelsene spraker av farger, folk er avslappede, glade og lidenskapelige. Ipanema sko er kjærlighetsbarnet til Rio de Janeiro og stranden Ipanema, som befinner seg sør i byen. Sandalene kommer ikke bare fra et estetisk paradis, dette fottøyet har også sjel. Ipanema er nemlig fødestedet til bossanovamusikken fra 1960-tallet. Nettopp denne blandingen av by, strand og innoverende kultur, er det som ga inspirasjon til sandalen. Sandalene går i ett med naturen, og ønsker å bevare den. Derfor satses det på innovasjon når det kommer til både materialer og teknologi, slik at sandalene blir så bærekraftige som mulig.

Ipanema sko, bruk dem når tærne skriker!

Tenk deg en varm sommerdag. Du har ingen planer, stranda venter og tærne dine skriker etter frisk luft. Hva er vel bedre enn følelsen av årets første strandtur i splitter nye sandaler? Om du har nymalt neglelakk eller du kjører klassisk stil, er Ipanema flip flops sommerfottøyet du har ventet på. Til bikini og denimshorts, byen eller landet, disse fargerike sandalene gir antrekket det lille ekstra. Vil du ha dem nå med en gang? Null problem, vi har hurtig, fri frakt inkludert i prisen. Og innen 180 dager kan du fortsatt ombestemme deg! Med Ipanema sandaler blir det tropisk sommer på deg uansett, garantert.

Slitesterke sandaler av resirkulert materiale

Alle Ipanema sko er laget av 100 % resirkulert PVC, et syntetisk materiale som kan resirkuleres om igjen og om igjen. I tillegg er det slitesterkt, slik at sandalene dine varer lenge. Materialet og teknologien som sørger for at materialet sprøytes inn i sålens form under produksjonen, bidrar til et absolutt minimum av bortkastet råmateriale. Den store stolthet er nabolaget Ipanema i Rio de Janeiro, og derfor vil du finne det det samme mønsteret under sålen på sandalen, som du ellers bare finner på fortauet i Ipanema. Produksjonen skjer lokalt, i fabrikker som ligger nord i Brasil. Her er det rettferdige arbeidsforhold. Det vil si at ingen under 16 år jobber på fabrikken og det betales mer enn minimumslønn, i tillegg tilbys det gode sosiale fordeler til arbeiderne og deres familier.

Ipanema sko online hos Footway

Kjøp Ipanema sko på nett. Få dine drømmesko på døra via hurtig levering. Vi vil at du skal være fornøyd, så hos oss får du180 dagers tenketid, med fri frakt og retur. Vi er tilgjengelig på telefon og e-post, ta kontakt med kundeservice hvis du er i tvil! Det skader ikke å ta seg en titt, kanskje du finner den skoen du alltid har lett etter?

Elisotas
FÅ IGJEN
Side 1 av 2

64 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK