Frye, Sko

0 treff

Frye sko for menn og kvinner

Ser du etter nye skinnsko av god kvalitet og et stilig design? Da vil Frye sko være en sikker vinner! Dette er sko som fremhever sin amerikanske arv i sitt design.

Nærmere 200 års erfaring med kvalitet

Merkevaren Frye ble grunnlagt for nesten 200 år siden i den amerikanske byen Massachusetts,. Frye lager i dag sko for både menn og kvinner, men i begynnelsen produserte de sko som skulle gi fabrikkarbeiderne en enklere hverdag. Frye sko har økt i popularitet i takt med sin respektable alder. De har dessuten beholdt sitt (nesten) 200 års gamle originaldesign. I dag kan du finne Frye i butikker over hele verden og skoene deres blir regelmessig avbildet i verdens største magasiner som Vogue og Elle. Siden tidlig på 60-tallet har også Frye vært en stor favoritt blant de største rockerne. Frye produserer håndlagede sko med et stilig utseende.

Frye sko – Laget med Good Welt teknologi

Det er ikke alltid like enkelt å velge riktige sko til de rette anledningene. Med Frye Engineer 8R er du like klar for å stille på jobb som å gå ut for å treffe en venn på byen. Ta på deg noen stilige jeans og en fin jakke og nyt dagen med stil. Frye Campus er romslige boots laget med Goodyear Welt teknologi. De er veldig behagelige for dine føtter og holder deg varm med sin innside i fåreskinn . Fellesnevneren for sko fra Frye er kvalitetsmaterialer bestående av lær og gummisåler. Gummisålene bidrar til at du kan nye turen uten å tenke på at det regner.

Skinn trenger en regelmessig pleie

Riktig og regelmessig pleie av sko bidrar til at du har sko som vil følge deg i mange år. Har du skaffet deg et par sko i skinn, anbefaler vi at du impregnerer dem før du tar de i bruk. Det vil gjøre dem motstandsdyktige, og forhindrer at vann kan trenge inn og ødelegge kvalitet og utseende. Husk at det er viktig med regelmessig impregnering. Gjerne en gang i måneden. Ønsker du å beholde originalfargen på dine sko, bør du investere i en god skokrem. Den kan smøres på med en fuktig klut. Har du Frye sko i glatt skinn kan du bruke en impregneringsspray. Men husk at den bare impregnerer, den pleier ikke.

Frye sko online hos Footway

Hos Footway har vi mange gode betingelser til deg. Vi har en rask levering som sørger for at du kan kle på deg dine nye sko allerede innen noen få dager. I tillegg så spanderer vi fraktprisen på deg, så du betaler kun for det som skoene koster. Kjøp Frye boots i dag og benytt deg av hele 180 dagers åpent kjøp. Det betyr at du har 180 dager på deg til å ombestemme deg, og ønsker å bytte dine nye sko inn i et annet par. Returen av dine sko er også gratis!

Innlegg om Frye
L
Lasse -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK