Sko

4 treff

Bundgaard sko– For aktive føtter

Bundgaard sko har eksistert i over hundre år. Med en passform som gjør barna glade, er det ikke overraskende at de har lyktes. Varemerket er alle foreldres drøm. Her får du kvalitet til en virkelig god pris.

Back to basics

Bundgaard sko ble grunnlagt i 1904, da Bundgaard overtok skofabrikken Therkildsen Sko i Danmark. Familien hadde fra begynnelsen klare mål med bedriften: De ønsket å skape og produsere en fleksibel sko som passer for en aktiv livsstil med mye bevegelse. Dette har vært svært vellykket. Skoene er lagd av materialer med høy kvalitet som motstår slitasje overraskende godt, samtidig som de er formet for å passe alle føtter. Bundgaard opprettet slagordet sitt ""back to basics"", da de lanserte en av sine tidligere kolleksjoner. Slagordet beskriver varemerkets fokus på å ivareta gamle tradisjoner i produksjonsprosessen. Ved å lage sko som gir beskyttelse for aktive og sensitive føtter, har Bundgaard sakte men sikkert økt sin popularitet i Skandinavia og Europa for øvrig.

Bundgaard sko– en sko for alle

Skoene fra den danske merkevaren kan kjøpes i alle slags design og farger. På varme sommerdager kan det være fint å lufte tærne i et par myke Bundgaard sandaler med myke lisser. Sandaler fra Bundgaard er vakre og finnes både med vanlige lisser og borrelås. Når høsten faller på og det begynner og regne, kan et par Bundgaard gummistøvler være det som redder dagen. Bundgaard sko til baby sørger for at de aller minste også har noe å velge mellom. Varemerkets modeller er mange, men de har alle én ting til felles: Uansett modell eller størrelse, så sitter skoen alltid godt på foten. De er så holdbare at både bror og søster kan bruke dem lenge før de blir utslitte.

Gi skoene omsorg

Hvis du holder skoene tørre og rene vil skoene selvsagt vare lenger. Blir de gjennomvåte er det viktig å la skoene tørke sakte. Bundgaard lærsko bør behandles med passende impregneringsmiddel med jevne mellomrom. Gir du skoene dine omsorg vil du få glede av dem i lang tid. Det er viktig å være godt skodd, spesielt når det gjelder barn. Barns sko bør vedlikeholdes godt slik at skoene ikke blir gnagende. Med sko som du er liker å bruke blir livet mye lettere. Ta derfor godt vare på dine favoritter, slik at du kan få glede av Bundgaard sko i lang tid fremover.

Bundgaard sko online hos Footway

Trenger du nye sko vil du gjerne ha dem så fort som mulig. Her på Footway kan du finne alt fra sko og sandaler til støvler og tøfler. Vi leverer bestillingen raskt, med fri frakt og fri retur. Dersom produktene ikke passer eller du ombestemmer deg og vil ha en annen modell, er det ikke noe problem. Hos oss har du alltid 180 dagers åpent kjøp.

Side 1 av 1

4 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK