Sko

4 treff

Gaastra – sommeren i en sko

Sommeren kommer! Innvie årets varmeste måneder med et par nydelig kilehæler i et koselig mønster, eller kanskje et par søte seilersko? Her finner du et stort utvalg fine Gaastra-sko av høyeste kvalitet. Sko skal være behagelige, fine og funksjonelle – og det vet Gaastra.

Gaastra-sko – historie og visjon

Det populære merket Gaastra ble grunnlagt av Douwe Gaastra. Med en klar visjon om å skape sko som forener komfort, funksjon og stil på en optimal måte, tilbyr Gaastra sko til alle som stiller høye krav til kvalitet. Selskapets historie strekker seg helt tilbake til 1897, da Douwe lagde seil til båter. Stilen på skoene er inspirert av seilbåter og hav.

Gaastra-sko – stiltips og pleie

Gaastra-sko er som skapt for vår og sommer og tørt og varmt vær. I sortimentet finner du nydelige kilehæler, seilersko og sneakers i ekte skinn. Til høsten har vi også noen flotte alternativer i form av lekre lærboots. Behandle skoene med dertil egnede skopleieprodukter for skinn.

Gaastra-sko online på Footway

Gi deg selv en gave midt i uka og klikk hjem et par fine Gaastra-sko til våren. Vi på Footway tilbyr deg som kunde et spennende utvalg av sko. Det er lett å handle hos oss, vi spanderer til og med både frakt og retur! I tillegg har du 180 dager med åpent kjøp så du kan få prøvd skoene skikkelig.

Side 1 av 1

4 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK