Sko

30 treff

Loake – britisk design som holder seg på topp

Loake er et merke som står for tradisjon, kvalitet og stil. Hos Loake finner du klassikere som holder år etter år uten at sålen slites ut eller at skoen mister sin passform. Idéen bak vær Loake-modell er å tilby en fin og vellagd sko som eldes med verdighet. I over hundre år har man lagd støvler, sko og boots som garanterer høy kvalitet og komfort. Den fine stilen gjør at Loake fremdeles i dag står høyt i kurs sammen med ledende skomerker for menn. Dette på tross av at designet faktisk er det samme som for hundre år siden – klassisk, tidløs og fint upretensiøst.

En moteriktig sko skapt av britisk tradisjon

Loake er synonymt med tradisjon, hvilket betyr at man er nøye med både design som kvalitet og komfort. De fleste av modellene deres lages i klassiske farger som svart, brunt og grått hvilket gjør at de i prinsipp passer til alt i garderoben. Det finnes imidlertid unntak. Er du en kar som liker å utrykke deg og elsker å ha farge på føttene, finner du en hel del gullkorn i sortimentet til Loake. Loake lager sko i skinn og mokka for deg som er ute etter en mykere Oxford-stil.

Fra ordentlige militærstøvler til moteriktige sko

Loake er et engelsk foretak som ble grunnlagt i 1880 i Northamptonshire av brødrene Thomas, John og William Loake. Fra begynnelsen av ble skofabrikken kalt Unique Boots Factory og produserte terrengstøvler til den britiske arméen. Det var faktisk ikke før 130 år senere at Loake åpnet sin aller første skobutikk i hjertet av London, i 2011. Samtidig som butikken åpnet ble Loake tvunget til å flytte til et større varehus, da den enorme etterspørselen på skoene deres gjorde at produksjonen måtte trappes stort opp. Nå selger Loake moteriktige sko til mer enn 50 land ut fra en hundreårig tradisjon som fortsetter å gjøre suksess verden over. Totalt har over femti millioner par sko blitt lagd siden Loake åpnet sin første fabrikk på slutten av 1800-tallet.

Oppdag Loake på Footway.no

Footway har et stort sortiment av sko fra Loake. Den klassiske stilen tiltaler alle aldre og det er ikke uten grunn at man kan se disse skoene verden over! Høy kvalitet og ekte håndverk ligger bak utvalget som kan finnes via Footway.

FÅ IGJEN
205
FÅ IGJEN
201
Side 1 av 1

30 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK