Sko

251 treff

Hoka One One – løpesko med maksimal støtte

Hoka One One ble grunnlagt i 2009 av Nicolas Mermoud og Jean-Luc Diard, begge aktive løpere som så behovet for en sko med bedre støtte og beskyttelse for de som løper ute i terrenget. De bestemte seg for å utvikle en løpesko med større såle som ga solid støtte enten man løper i fjellet eller i skogen. Deres unike signatursåle med maksimal demping ble derfor svært populær blant aktive løpere, og nå kan også du gi føttene dine maksimal beskyttelse med Hoka One One sko fra Footway.

Ta godt vare på dine Hoka One One sko

En god løpesko fortjener godt vedlikehold, og dine nye Hoka One One sko fortjener å bli tatt godt vare på mellom løpeturene. La skoene dine tørke godt hvis de er blitt våte og bruk gjerne en fuktig klut til å tørke bort smuss. Er skoene ekstra skitne, kan du bruke litt mildt såpevann for å tørke bort de vanskelige flekkene. Det er også viktig at skoene tørker godt mellom hver løpetur, men de må aldri has i tørketrommelen eller settes i nærheten av varmeovnen, da dette kan tørke ut og skade materialene. Husk at hvis du tar godt vare på dine Hoka One One sko, vil de ta godt vare på deg!

Hoka One One – med fargerik beskyttelse!

Er du på utkikk etter en ekstra solid løpesko, trenger du ikke lete lenger. Hoka One One sko er muligens best kjent for sin beskyttende og stabile såle, men de tilbyr også mange spennende farger og en unik stil. Dette gjør det enkelt å matche skoene til resten av klærne i treningsgarderoben. For hva er vel bedre enn et par fargerike løpesko når man trenger litt ekstra sprett i beina? Kombiner gjerne de fargerike løpeskoene med nøytrale løpetights og en treningstrøye, eller hvorfor ikke spre litt løpeglede ved å kle deg fargerikt fra topp til tå? Med superbehagelige Hoka One One sko blir det enkelt å ta seg godt ut på løpetur!

Finn dine egne Hoka One One hos Footway

Hos Footway gjør vi det enkelt for deg å finne dine nye løpesko. Vi har Hoka One One sko i forskjellige farger og modeller, og bruk gjerne den praktiske søkefunksjonen for å finne frem til dine nye favoritter. Vi gir deg alltid gratis frakt og retur samt åpent kjøp i 180 dager, sånn at du kan prøve skoene i fred og ro før du bestemmer deg. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål om produktet eller bestillingsprosessen. Vi er alltid her for å hjelpe deg!

FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 5

251 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK