Sko

521 treff

Reebok

Reebok – dette fantastiske skomerket med navn etter en vakker antilope, den såkalte ”grey rhebok”, er som en institusjon å regne på sports- og fritidsmarkedet. Selskapet ble startet av Joseph William Foster da han i 1890 kom på ideen om en ny type løpesko med tagger, og noen år senere grunnla han så selskapet J. W. Foster & Sons. Selskapet begynte deretter å distribuere sko rundt omkring i Storbritannia, og 30 år senere ble skoene deres brukt av idrettsutøvere under sommer-OL i 1924. Men det var først i 1958 at selskapet fikk navnet Reebok.

Reebok Classic erobrer fritidssegmentet

De fleste av oss assosierer kanskje Reebok sko først og fremst med aerobics-trenden på 1980-tallet, og det er heller ikke uten grunn. Skoen Reebok Freestyle hadde sin debut i 1982 og var faktisk den første sportsskoen designet spesielt for kvinner. Disse Reebok sneakers ble en like stor hit både innenfor og utenfor treningsstudioet. Reebok Classic ble navnet på disse skoene og andre sportskolleksjoner fra merket som ble svært populære også til fritidsbruk. Merket begynte på denne tiden å ekspandere sortimentet til også å inneholde klær og tilbehør, og ble med det en av verdens største sportsmerker. I 2005 tok sportsgiganten Adidas over ledelsen av Reebok, men beholdt de separate merkenavnene.

Reebok Classic – sko til både trening og fritid

I løpet av årene har Reebok Classic kommet med mange forskjellige modeller av sneakers. I tillegg til Reebok Freestyle, har selskapet lansert kolleksjoner under navn som Classic Leather, the Workout, Retro Running, Retro Basketball og det svært funky navnet InstaPump Fury. Sistnevnte sko kom uten lisser og var bygd med Reeboks pump-teknologi. I dag finner du utrolig mange forskjellige varianter av Reebok Classic sko på nett – du kan rett og slett velge og vrake i stiler, funksjoner og farger. Materialer som er vanlige i disse skoene er syntet, lær og tekstil, og de er alle laget med komfort og stil i fokus, slik at du sikrer deg det beste av det beste!

Et fantastisk utvalg av Reebok Classic hos Footway

Vi på Footway.no elsker sko! Og da er det rett og slett en selvfølge at vi har et så bredt og spennende utvalg av Reebok Classic i vårt sortiment. Vi vil nemlig at du som kunde skal kunne ta del i Reeboks fantastiske skosortiment, så i vår skobutikk finner du derfor nærmere 400 ulike modeller av Reebok sko – enten du er ute etter sneakers til hverdagsbruk, løpesko eller treningssko til crossFit. Når du handler på Footway får du skoene dine tilsendt kjapt og trygt! Og vi er her for deg hvis du skulle ha noen spørsmål.

FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 9

521 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK