Sko

495 treff

Ligg et skritt foran

Gabor har laget sko og motebevisst design av høy kvalitet helt siden 1949. Det sies at en kvinne som vil ligge et skritt foran innen motebransjen, allerede har minst ett par Gabor-sko hjemme.### Det startet med en gullklokke

Bernhard og Joachim Gabor grunnla skofabrikken Gabor allerede i 1949 i byen Barmstedt, i nærheten av Hamburg. Ved å selge sin fars lommeklokke i gull, fikk de penger til å investere i den første symaskinen, en Singer 34. Med et begrenset skoutvalg og få ressurser, ble den første skoen solgt i nærområdet.

Bernhard og Joachim Gabor ble etterhvert stadig mer etablerte, og hentet inspirasjon fra blant annet USA i sin maskinelle utvikling av håndverket. Snart kunne de tilby sko til en større kundekrets, og populariteten skjøt fart.

Modellene skisseres i 3D

I dag er Gabor et veletablert skomerke over hele Europa, og det er få kvinner som ikke kjenner til dette skomerket. Styret i Gabor refererer gjerne suksessen sin til en gigantisk produksjon. En skomodell fra Gabor er laget med en stor dose kreativitet, der kun fantasien setter grenser. Deretter legger du til energi og grundighet. Hver eneste nye skomodell skisseres frem på 3d-modeller som må gjennomgå store tester, og varsomme, grundige, bearbeidelser før de får en sjanse til å komme ut på markedet.

Selv om foretaket i dag legger kjernevirksomheten sin i et slagkraftig og utfordrende skodesign, har man ikke glemt de gamle tradisjonene i håndverket i form av perfekt passform og lang holdbarhet. Et par Gabors-sko er den beste investeringen man kan gjøre for garderoben sin.

Fra støvler til pumps og sneakers

I sortimentet til Gabor finner man alt fra lekre pumps til komfortable sneakers. Produktene holder høy kvalitet uten å være overprisede. Leter man etter en skinnsko fra Gabor, kan man forvente at den skoen man velger også har et yttermateriale av ekte skinn, troligvis kalveskinn. Sålen er derimot vanligvis i et produktsikret kunstmateriale som er utviklet til å passe et varierende underlag. Det er ofte man ser produktvurderinger av varene til Gabor hvor fornøyde kjøpere vitner om at skoene er komfortable å gå i. En annen setning som ofte går igjen, er at skoene passer til alt, noe som er praktisk dersom budsjettet er begrenset og man allikevel vil ha en allsidig, rimelig sko av høyere kvalitet.

Prisvinner for holdbarhetsengasjement

Ledelsen og personalet hos Gabor står for at foretaket har et stort ansvar for miljø, samfunn og helse. De jobber derfor flittig for innen disse områdene, og har blitt belønnet med priser for deres engasjement i spørsmål om bærekraft.

Gabor på nett hos Footway

Dans rundt over 100 par Gabor-sko i den lille skobutikken vår. Bruk filtrene våre for å presisere søkene dine.

Side 1 av 9

495 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK