Gardenia sko online

|

Side 1 av 1

Gardenia – dansk klassisk stil

Gardenia er et dansk merke som ble grunnlagt i 1941 i vakre København. Gardenia retter seg mot kvinner som ønsker å følge med i tiden, men som likevel foretrekker en klassisk, tidløs look. Skoene er av aller høyeste kvalitet, med god komfort og tidløst design. Skoene er vakkert utformet, og designerteamet prøver stadig å ligge i forkant når det gjelder materialvalg og ideer. I kolleksjonene finner du sommerlige sandaler, klassiske støvler og stilrene pumps, enten i jordnære toner eller med sterke farger som tiltrekker seg oppmerksomhet.

Gardenia-sko – håndlagde og genuine

Gardenia ble grunnlagt av dansken Herman Gutkin. Foretaket startet med å lage håndlagde tresko, men på 50-tallet endret de retning, og begynte å produsere moteriktige sko for kvinner som ønsket å være stilfulle uten å gi avkall på komforten. Helt siden det siste skoparet forlot Hermans hender, har de fokusert på å holde høy kvalitet med en genuin kunnskap om håndverk, og disse grunnleggende verdiene holder man stolt fast ved i dette foretaket. Gardenia drives per i dag av Allan Gutkin, Hermans oldebarn og familiens tredje generasjon, som nå leder foretaket videre mot nye høyder. Merket har flere ganger blitt kåret til det mest populære danske merket og fortsetter å forgylle kvinners skogarderober verden over.

Eksklusiv design med Gardenia

Gardenia forener klassisk og eksklusiv design med sterke og sesongbetonte trender. Det er et ambisiøst og nytenkende merke som skaper produkter for kvinner som stiller høye krav til kvalitet og komfort. Gardenia følger ikke trendene, de er snarere opphavet til trendene, år ut og år inn. Kombiner disse fantastiske skoene med en formell dress for en stilren businesslook, eller velg et par fargesterke pumps som piffer opp favorittjeansene sammen med en topp. Hva du enn velger, så kommer skoene dine til å tilføre en ny dimensjon til garderoben din og både fornye og forbedre stilen din. Blant kolleksjonene finner du alt du leter etter, fra de vågale, fargesterke powerpumpsene til de mer nedtonede sommersandalene for stranden og solfylte dager!

Gardenia på Footway

Gardenia og mange andre merker finner du her på Footway. Tusenvis av favoritter venter på deg for å komplettere skokolleksjonen din. Hos Footway har du alltid gratis frakt og gratis retur, slik at skoshoppingen er så enkel og komfortabel som mulig! Ved eventuelle spørsmål finnes vår kunnskapsrike kundesupport på plass for å hjelpe deg med alt du lurer på, uansett om det gjelder bestillingen din, leveransen eller noe helt annet. La shoppingrunden begynne!
Få igjen
1222321
Få igjen
3425
Få igjen
3408
Få igjen
2219
Få igjen
3420
Få igjen
1112037 3254
Få igjen
Snake Black
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

39 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×