Ghibi Sko Online

0 treff

Ghibi-sko – koselige sko til late dager

Unn deg et par komfortable og koselige tøfler fra Ghibi! Disse utsøkte og fargerike tøflene er det optimale valget til sofakosen. Tøflene har et veldig trendy og fint design, selv om de er ment for hjemmebruk. Kanskje kan du ta med deg et par på jobb?

Ghibi-sko – historie og konsept

Ghibi er et unikt skoselskap som fokuserer helhjertet på innesko. Skoene er lagd av gode materialer, og de blir produsert i Portugal. Det er også der merket er grunnlagt, mer presist i São João da Madeira. Ghibi har lagt ned mange år i utvikling og forskning på materialer og passform. I dag kan de dermed tilby utrolig komfortable sko til bruk i hjemmet.

Ghibi-sko – stiltips og pleie

Ghibi er det optimale valget av sko når det kommer til hjemmebruk. Disse myke og deilige tøflene er utrolig deilige å tøfle rundt i hjemme. Når det kommer til pleie, trenger du egentlig ikke å tenke så mye på det. Ghibis tøfler skal helst bare brukes innendørs, da vil de holde passformen og kvaliteten lenge.

Ghibi-sko online på Footway

Velkommen til oss på Footway! Vi vil at kundene våre skal trives hos oss, og derfor har vi raske leveranser og en personlig og kunnskapsrik service. Klikk hjem et par fine Ghibi-sko allerede i dag! Vi spanderer frakten. Hvis de ikke sitter perfekt, kan du sende skoene tilbake til oss helt kostnadsfritt.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK