Glerups, Sko

2 treff

Glerups sko laget av naturlig saueull

Glerups er sko som kom til verden i 1993 og i dag å se over hele Europa. Glerups sko er laget av 100% ull fra sauer og vil holde dine føtter både varme og tørre gjennom hele året.

Dansk merke som vil holde føttene varme

Glerups er et dansk merke og ble grunnlagt av Nanny Glerup. En dag i 1993 satt grunnleggeren hjemme og tovet de første tøflene av ull fra sine egne sauer. Etter en god mottakelse fra både familie, venner og bekjente ble Glerups sko til. De første årene kunne Nanny høyst tove et par tøfler om dagen, men hun og mannen jobbet hardt for å utvikle nye løsninger for å møte den høye etterspørselen fra kunder verden over. Nå er Glerups blitt en stor produsent av tøfler i god kvalitet og er og finne i land rundt i hele Europa - om ikke hele verden.

Glerups sko vil passe alle anledninger

Glerups er kjent for å lage tøfler av gode materialer som vil gi føttene god komfort. For eksempel er Glerups slippers produkter som inneholder 100% naturlig tovet saueull. Dette er slippers som kan følge deg gjennom hele året, enten det er på en kald vinterdag eller en sommerdag ute med lite regn. Glerups tøfler vil passe perfekt for norske hytter og hjem som ofte inneholder kalde tregulv. Ta på deg tøflene og rull deg inn i et teppe, så holder du deg varm. Siden alle skoene kan brukes gjennom hele året vil dette raskt kunne bli favoritter som vil holde med deg i årevis.

Pleie er avgjørende for sko som varer

Skoenes komfort skyldes både skoens form, et stilig design i 100% ull kombinert med mykheten og varmen som ulla gir. Ull har naturlige egenskaper som gjør at skoene vil rense seg selv hvis du gir dem luft og hvile. Dette er sko som også kan vaskes i vaskemaskin på maksimum 30° C. Med sko som har lærsåle vil det bli veldig glatt på våte og isete flater. Så vær forsiktig! Husker du å pleie dine Glerups sko på den riktige måten, så kan du være sikker på at skoene blir med deg i årevis. Det er noe dine føtter vil elske.

Glerups sko online hos Footway

Bestill Glerups ullsko på nett i dag hos oss på Footway, og dra nytte av vår hurtige levering. Med både fri frakt og 180 dagers åpent kjøp er det bare og returnere dine sko gratis ved feil størrelse eller dersom du ønsker noen nye sko. En god kundeservice er viktig for oss, og derfor strekker vi oss langt for at du skal bli fornøyd. Velkommen til en hyggelig handel!

Innlegg om Glerups
T
Trine -
T
Trine -
Vis flere innlegg
Shoe Petrol
Nyheter
Shoe Petrol
Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK