Sko

15 treff

Hispanitas sko for sommerens utflukter

Gjør klart sommerantrekket med nye Hispanitas sko, og velg mellom flere ulike typer og farger. Hos Footway vil du blant annet finne de kjente klassiske ballerinaskoene, som setter prikken over i-en på antrekket.

En lang historie med skomakkeri

Selv om Hispanitas sko såvidt har rukket å fylle 26 år, så har de en historie som strekker seg helt tilbake til 1925. Det var på denne tiden moderselskapet, Alfama, til Hispanitas ble dannet av Alfonso Chico de Guzmán. I 1959 startet sønnen Francisco Chico de Guzmán Alfonso å lage sko for hånd. En ny idé ble realitet, nemlig kiowa mokkasinene. Året etter lanserte Francisco den nye skokolleksjonen Emboga, som førte til store endringer i sektoren, ved bruk av mer profesjonelle teknikker og utstyr. Det var først i 1995 at de kjente ballerinaene ble navngitt Hispanitas. Siden 2005 har de åpnet tre outlet-butikker i Spania, en i Portugal, og 25 salgssteder i Kina. Og det stopper ikke der - Hispanitas utvider stadig, og planlegger i år å utvide salget mer internasjonalt.

Hispanitas sko - Fra kontoret til jentekvelden

Hispanitas er ikke kun kjent for sine mokkasiner og ballerinasko. De har også Hispanitas boots, som passer til en dag på kontoret, så vel som en tur i parken. De er elegante og stilrike, og kan matches med det meste. Fra kontoret til venninnekvelden, er Hispanitas pumps en god overgang. Dette er klassiske pumps med et søtt og uskyldig uttrykk. På Footway finner du pumps med dekorative blomster, som er en fin detalj i skotøyet. Pumpsene er ofte sandletter, som passer utmerket til sommeren. Møt den varmere og solfylte tiden med nye pumps og en lekker sommerkjole, og du er klar for hagefest.

Lekre skinnsko til ulike formål

Hos Footway finner du Hispanitas sko i skinn. Skinn er et lekkert materiale som er slitesterkt og holdbart. Men for at skoene dine skal vare i år etter år, er du nødt til å pleie dem regelmessig. Dette gjøres enkelt ved å vaske skinnskoene med egnet rengjøringsmiddel. Alternativt kan du bruke noe vann og såpe, men dette er det lurt å se an på stoffet. For å få tilbake det skinnende og rene stoffet, må du polere med skokrem i riktig fargetone, samt impregnere dem. Om du husker dette, vil du ha god nytte av dine Hispanitas i lang tid.

Hispanitas sko online hos Footway

Vinteren er over for lengst, og vi går sommeren i møte. Vær forberedt på alle utflukter i sommer med dine nye Hispanitas. Kjøp Hispanitas sko i dag hos oss, og få fri frakt og hurtig levering. Fortvil ikke om dine nye skopar ikke passer som forventet, for du har 180 dagers åpent kjøp og kan returnere varen uten ekstra omkostninger.

Low Boot Grey
FÅ IGJEN
Shoe Red
G-08-00 Red
FÅ IGJEN
Shoe Grey
FÅ IGJEN
AA-06-00
SALG
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
GK-08-00 Red
FÅ IGJEN
Nyheter
FÅ IGJEN
Shoe Red
Low Boot Grey
FÅ IGJEN
Shoe Grey
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
GK-08-00 Red
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

15 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK