Goliath-sko – fra industri til mote

Unn deg et par varme og komfortable skinnstøvletter fra Goliath og føl deg både stilig og komfortabel hele høsten. Her finner du et bredt sortiment av kvalitetssko for både herre og dame. Klikk deg frem til et par Goliath-sko som tåler å brukes. Matches med diverse klesstiler og outfits!

Goliath-sko – historie og kjente modeller

I begynneslen laget Goliath sko for industriarbeidere, altså for mennesker som trengte kvalitetssko som beskyttet føttene deres. Med over 100 år i bagasjen har foretaket virkelig utviklet seg. I dag tilbyr Goliath samme kvalitet og passform, men med et mer moderne og trendy utseende. Finn deg et et par stilige lærstøvletter allerede i dag!

Goliath-sko – stiltips og vedlikehold

Foran deg finner du et stort utvalg av stilige og trendy Goliath-sko av aller høyeste kvalitet. Her finner du sko som du kan bruke hver dag, år etter år. Ta vare på skoene med passende skopleieprodukter og bruk dem til hverdags og fest. Her finner du høstens og vinterens beste sko.

Goliath-sko online på Footway

For alle oss som stiller høye krav til kvalitet og funksjon, er Goliath-sko uten tvil et godt valg. Få inspirasjon av det brede sortimentet vårt, og klikk deg frem til noe du liker. Vi på Footway strever alltid etter å sende skoene samme dag som du legger inn en bestilling. Footway gir deg gratis frakt, gratis retur og 180 dagers åpent kjøp.

Goliath sko online

|

Side 1 av 1

Få igjen
Festival
Få igjen
On Stage
Få igjen
Yorker
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

4 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×