Grå, Sko

2 297 treff

Diskret med grå sko

Å velge sko i rett farge er ikke alltid enkelt. Bør man velge svart, brunt, eller kanskje noe fargerikt? En gyllen middelvei kan være grå sko som er et klassisk valg samtidig som det er en diskret farge som ikke stjeler oppmerksomheten fra antrekket ditt. Er du glad i sneakers tilbyr Footway et bredt utvalg av helgrå sneakers eller grått kombinert med andre farger. Dette er også en av de store fordelene med grått – det passer fint med alle slags farger. Grått er også et ypperlig valg til festantrekket om man ønsker å fremheve et elegant plagg eller smykke og derfor ønsker diskrete sko.

Grått, men absolutt ikke trist!

Footway har over 2000 forskjellige skomodeller med elementer av grått eller helgrått. Grått er et populært valg for sportssko hvor vi tilbyr sportssko i grått fra merker som Hugo Boss, Bugatti, C1rca, Calvin Klein, Champion, Ecco, Karhu, Keen og New Balance for å nevne noen. Vårt utvalg på nett inkluderer også en rekke flotte modeller for dame, både flate modeller og sko med hæler, mokasiner, sandaler og støvletter. Vi har også fine skomodeller for barn i grått og i grå fargekombinasjoner som superkule og varme snow joggers fra Reebok som er foret innvendig. Sneaky Steve har flere modeller i grått for herre i skinn og tøy, i tillegg til sportssko.

Stell av grå sko

En stor fordel med grå sko er at de er relativt enkle å vedlikeholde ettersom flekker og smuss ikke vises så godt. Vi oppfordrer likevel alle våre kunder til å behandle skoene sine pent og å tilføre skokrem eller andre pleiemidler jevnlig. Sko av skinn bør smøres med skokrem og impregneres særlig ofte når det er vått ute. Du finner flere pleieprodukter både for skinn og syntetiske materialer i skobutikken din eller på nett. Tøysko tåler ofte en runde i vaskemaskinen, men sjekk vaskeanvisningen først. Har skoene dine blitt skikkelig møkkete mens du var ute, er det lurt å tørke av dem med en fuktig klut før du setter dem fra deg i gangen.

Velg rett med footway.no

Footway.no tilbyr rask og gratis levering, og har en av markedets beste betingelser for retur og åpent kjøp. Kanskje føltes ikke skoene dine like bra på som de så ut da du valgte dem på nett? Dette scenariet er intet problem ettersom Footway betaler returfrakten hvis det er noe du vil sende tilbake. Husk også at all frakt hos oss er gratis! Ta gjerne en prat med kundeservice om du har noen spørsmål i forhold til kjøp, angrerett eller bruk og pleie av skoene dine.

Gimo WP Yellow
244603 Elaine Black
SALG
Offroad Multicolor
SALG
New Sprinter Black
Smilla Black
SALG
608g9-45 Basalt
NYHET
Glomma Khaki
Emmy Asphalt
SALG
Crosslite Tex Jr Fig
NYHET
N4921-54 Vert
75-17171 Black
SALG
9719751 Grey
73-42379 Black
Bodås EP Black
SALG
Moa Asphalt
SALG
Skyline Gry
Arch Hybrid Black
SALG
73343-14 Mare
SALG
86-11005 Black
SALG
78554-00 Schwarz
SALG
Siljan Navy/orange
SALG
Z4663-01 Black
SALG
Nyheter
1307805 3 Braun
NYHET
Balloon Light Beige
NYHET
Cape Town Multi
NYHET
73-42718 Black
NYHET
Emily White
NYHET
Emily Black
NYHET
46.966.33 Beige
NYHET
Balloon Black
NYHET
Uno Medium Beige
NYHET
Side 1 av 39

2297 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK