Grå, Sko

546 treff

Diskret med grå sko

Å velge sko i rett farge er ikke alltid enkelt. Bør man velge svart, brunt, eller kanskje noe fargerikt? En gyllen middelvei kan være grå sko som er et klassisk valg samtidig som det er en diskret farge som ikke stjeler oppmerksomheten fra antrekket ditt. Er du glad i sneakers tilbyr Footway et bredt utvalg av helgrå sneakers eller grått kombinert med andre farger. Dette er også en av de store fordelene med grått – det passer fint med alle slags farger. Grått er også et ypperlig valg til festantrekket om man ønsker å fremheve et elegant plagg eller smykke og derfor ønsker diskrete sko.

Grått, men absolutt ikke trist!

Footway har over 2000 forskjellige skomodeller med elementer av grått eller helgrått. Grått er et populært valg for sportssko hvor vi tilbyr sportssko i grått fra merker som Hugo Boss, Bugatti, C1rca, Calvin Klein, Champion, Ecco, Karhu, Keen og New Balance for å nevne noen. Vårt utvalg på nett inkluderer også en rekke flotte modeller for dame, både flate modeller og sko med hæler, mokasiner, sandaler og støvletter. Vi har også fine skomodeller for barn i grått og i grå fargekombinasjoner som superkule og varme snow joggers fra Reebok som er foret innvendig. Sneaky Steve har flere modeller i grått for herre i skinn og tøy, i tillegg til sportssko.

Stell av grå sko

En stor fordel med grå sko er at de er relativt enkle å vedlikeholde ettersom flekker og smuss ikke vises så godt. Vi oppfordrer likevel alle våre kunder til å behandle skoene sine pent og å tilføre skokrem eller andre pleiemidler jevnlig. Sko av skinn bør smøres med skokrem og impregneres særlig ofte når det er vått ute. Du finner flere pleieprodukter både for skinn og syntetiske materialer i skobutikken din eller på nett. Tøysko tåler ofte en runde i vaskemaskinen, men sjekk vaskeanvisningen først. Har skoene dine blitt skikkelig møkkete mens du var ute, er det lurt å tørke av dem med en fuktig klut før du setter dem fra deg i gangen.

Velg rett med footway.no

Footway.no tilbyr rask og gratis levering, og har en av markedets beste betingelser for retur og åpent kjøp. Kanskje føltes ikke skoene dine like bra på som de så ut da du valgte dem på nett? Dette scenariet er intet problem ettersom Footway betaler returfrakten hvis det er noe du vil sende tilbake. Husk også at all frakt hos oss er gratis! Ta gjerne en prat med kundeservice om du har noen spørsmål i forhold til kjøp, angrerett eller bruk og pleie av skoene dine.

Bergen Black/Lime
SALG
2782-72 Mocca
SALG
FÅ IGJEN
Scooter Man Black
SALG
Arch Hybrid Black
SALG
Isak Black
SALG
Crocs Classic Black
Downs Black
SALG
19961-03 Black
Cruise Black
4072301 1 White
B9062-26 Moro
Scout S Green
SALG
Church Black
510214 Turn Black
SALG
Side 1 av 10

546 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK