Gram, Sko

2 treff

Gram-sko - med skandinavisk design

Unn deg selv deilige og flotte Gram-sko med lekkert design. Med Gram-sneakers har du alltid riktige sko, uansett antrekk. Skoene føles behagelige og kan brukes hele dagen, hver dag. Hent inspirasjon fra sortimentet vårt, og velg deg et par Gram som passer din personlige stil.

Gram-sko – bakgrunn og kjente modeller

Gram er en populært og annerledes skobedrift som ble etablert i Stockholm. Med skandinaviske, rene linjer er Gram-skoene utrolig lekre og smakfulle. Merket kan tilby dame- og herresko av ypperste kvalitet. Her kan du velge mellom fine Gram-sko i frekke mønstre eller mer diskrete og ensfargede modeller.

Gram-sko – stil og vedlikehold

Gram-sneakers er funksjonelle sko laget av solid materiale som sørger for at skoene holder lenge. Med slitesterk gummisåle har du alltid et optimalt grep. Sørg for at skoene ikke blir våte, så holder de seg fine og behagelige år etter år. Bruk dem til en trang kjole, til chinos eller til favorittshortsen din.

Gram-sko online på Footway

Gram-sko kan med fordel brukes til enhver anledning. Bestill hjem dine favoritter, så sender vi dem med lynets hastighet. Footway gir deg alltid fri frakt og retur. Du har også hele 180 dagers åpent kjøp for å prøve skoene. Unn deg en morsom og fin gave i hverdagen hos oss på Footway!

488g
FÅ IGJEN
380g
FÅ IGJEN
Nyheter
380g
FÅ IGJEN
488g
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK