Gravis, Sko

5 treff

Gravis-sko møter alle skateres krav

Få det komfortabelt i hverdagen og på fest med et par kule Gravis-sko. Skoene er lagd av gode materialer og har mange smarte egenskaper. Her kan du velge blant et stort utvalg av Gravis-sneakers i forskjellige utførelser. Med strenge krav fra skatere har Gravis utviklet ordentlig fine kvalitetssko.

Gravis-sko – historie og konsept

Gravis ble grunnlagt i 1998 og er et merke som retter seg mot skatekulturen. I starten ble Gravis mest inspirert av snowboardkulturen, men siden har de utviklet forretningsideen sin. Med innovative og funksjonelle såler i tre lag får foten optimal støtte. Gravis-sko har ventilerende og støtdempende egenskaper.

Gravis-sko – stiltips og pleie

Som med de fleste stoffsko og sneakers er det best at du bruker Gravis-skoene dine i tørt vær. Du kan enkelt kombinere Gravis-skoene dine med både baggy jeans og en T-skjorte, men også med et par stilige chinos, skjorte og sløyfe. Velg mellom mange flotte farger i sortimentet.

Gravis-sko online på Footway

Her har du et bredt utvalg av komfortable Gravis-sko i stilig design. Sneakers kan brukes til mange anledninger og til mange forskjellige antrekk. Vi på Footway gjør det vi kan for å levere skoene dine så fort som mulig. Frakten er alltid gratis hos oss, og returene også. Her får du også 180 dager med åpent kjøp.

Slymz Wax Mns
SALG
Filter Dlx Mns
FÅ IGJEN
Quarters Mns
SALG
Mason
FÅ IGJEN
Filter DLX Mns Ch
FÅ IGJEN
Nyheter
Filter DLX Mns Ch
FÅ IGJEN
Quarters Mns
SALG
Filter Dlx Mns
FÅ IGJEN
Mason
FÅ IGJEN
Slymz Wax Mns
SALG
Side 1 av 1

5 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK