Green Comfort, Sko

11 treff

Green Comfort sko - Komfort og kvalitet

Er du på utkikk etter et skomerke utenom det vanlige? Sjekk ut Green Comfort sko! Produsenten står ikke bare for komfort og kvalitet, men også sofistikert eleganse og stil.

Nyere dansk skoprodusent med omsorg for føtter

Green Comfort begynte sitt skoeventyr i 1994, da stifterne Hans Jørgen Millner og Jesper Stærmose utviklet produktet sitt. I begynnelsen var fokuset på produksjon av støtdempende innleggssåler. Tilbakemeldinger fra kundene førte til at selskapet i 1995 kunne tilby sine kunder de første etterlengtede sandalene! Sko fra Green Comfort var nå å finne på markedet! Etter fem års arbeid, og med fokus på komfort og kvalitet, kunne Green Comfort i år 2000, presentere sin første kolleksjon for resten av verden. Noe som sier mye om krav til komfort og sikkerhet, er etableringen av det selvstendige selskapet New Feet A/S, som utvikler produkter spesielt rettet mot de med særdeles følsomme føtter, som for eksempel de som lider av gikt eller diabetes.

Green Comfort sko

Skotøy fra Green Comfort er noe helt spesielt, og har et produktutvalg som vil tilfredsstille selv den mest kresne skoentusiast. Grunnlaget for produksjonen er en unik innebygd støydemping, og dette finner du i hele produktutvalget. Du vil finne et stort utvalg av høyteknologiske sko som følger dagens trender, design og fargeutvalg. Ikke bare er utvalget av sko og Green Comfort sandaler, moderne og trendsettende, men de er også helsebringende for føttene våre, gir oss økt blodsirkulasjon og økt energi. Lyst til å prøve? Hvorfor ikke ta en titt på Green Comfort ballerinasko? Disse komfortable skoene finnes i et utvalg av farger og er i et moderne design. Utvalget av Green Comfort Sko er meget bra, her finner du alt fra sandaler, støvletter og gummistøvler. Sjekk også ut de virkelig flotte, tovede inneskoene i et fascinerende design og fargevalg. Både kvinner, menn og barn kan finne sine nye favorittsko her.

Kvalitet, kvalitet og kvalitet

Når du investerer i Green Comfort sko, kan du være sikker på at du har kjøpt et produkt av høy kvalitet. Bit deg spesielt merke i selskapets verdenspatent på EnergySole™. En fantastisk såle som er utviklet for å aktivere fotens muskulatur, og dermed øke styrke og motvirke tretthet i foten. Kvalitet og komfort, og sammenkobling av disse til en moteriktig og trendsettende vare, er hva Green Comfort står for. Fokuset for selskapet er å kunne tilby sine kunder et produkt de vet er sammensatt av produksjonsdeler av meget høy kvalitet, det være seg tøy eller lær. Et meget interessant og trivelig produkt er de nye tovede ullskoene, som er ment for innebruk. De er garantert å få deg til å bli i godt humør med sitt livlige design, samtidig som de holder føttene dine gode og varme.

Green Comfort sko online hos Footway

Et av de beste nettstedene du kan gå til for å finne Green Comfort sko tilbud, er Footway! Det kan også være godt for deg å vite at en handel hos oss gir deg gode betingelser, som hurtig levering, fri frakt og fri retur. I tillegg tilbys det også 180 dagers åpent kjøp! Vi har et enormt utvalg av skomerker du kan velge fra. Happy shopping!

Innlegg om Green Comfort
B
Berit -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

11 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK