Guess sko online

|

Side 1 av 1

Guess sko – innovativ stil

Guess ble grunnlagt i 1981 i California av brødrene Georges, Armand, Paul og Maurice Marciano. Guess begynte i utgangspunktet som et jeansmerke, men i dag lager de i tillegg sko, klær og annet tilbehør. Med et innovativt og tidløst design har de virkelig gjort seg bemerket på det internasjonale markedet. På Footway finner du Guess-sko i alle modeller, både ballerinasko, pumps, sneakers og mye annet.

Guess-sko – trend fra Hollywood

Guess-sko beskrives ofte som utrolig lekre sko av høy kvalitet. Merket har tatt moteverdenen med storm, og den unge og selvsikre looken virker tiltalende på menn og kvinner over hele verden. Med sitt fantastiske design er Guess sko et velkomment tilskudd i enhver garderobe. Brødrene bak merket åpnet sin første butikk i eksklusive Beverly Hills i 1981, og i 1985 begynte de å markedsføre merket med det som i dag er blitt ikoniske plakater i sort og hvitt. Flere kjente supermodeller som Claudia Schiffer, Anna Nicole Smith og Eva Herzigova har vært med på å markedsføre merket og bidratt til deres suksess. Merket forbindes ofte med Hollywoods kjendiselite, og de mest motebevisste av dem alle tyr til sko fra dette merket. Guess-sko kan brukes til enkle hverdagsplagg eller eksklusive smykker, og i begge tilfeller fungerer skoene utrolig bra og står i perfekt stil til antrekket. Med sin tøffe og tidløse stil vil Guess alltid heve antrekket ditt i en mer trendy retning. Guess benytter seg av høykvalitets materialer, og skoene kan på en leken og moderne måte kombineres med resten av klærne dine for å gjøre garderoben enda mer elegant.

Guess-sko – moderne favoritter

Footways brede utvalg gir deg uendelig med muligheter til å finne akkurat dine Guess-favoritter. Gjør hverdagsantrekket litt mer elegant, eller skill deg markant ut på festen. Valget er ditt, og du kan velge mellom stiletthæler, ankelboots, støvletter, sneakers og mye annet. Bli kjent med de fantastiske skoene fra Guess, og forelsk deg i skoene som gir deg en touch av Hollywood. Med disse moderne favorittene vil du nå uante høyder hva eleganse angår!

Guess-sko – selvfølgelig på Footway

Vi er svært stolte av å kunne tilby det fantastiske merket Guess her på Footway! Bestill hjem skyhøye stiletthæler til festen eller mer hverdagslige sko til å gli rundt i. Uansett hva du er ute etter, vil du finner det her på Footway. Og alltid med 180 dagers åpent kjøp samt fri frakt og retur!
Få igjen
Jessi
Få igjen
Farela
Få igjen
Fl1Fb2
Få igjen
Fl2Iel
Få igjen
Fl1Fb2
Få igjen
Zena
Få igjen
Fl2Luy
Få igjen
jumper
Få igjen
affection
Få igjen
Få igjen
laverne low
Få igjen
laverne low
Få igjen
contesa
Få igjen
Danten
Få igjen
Vaden
Få igjen
Tripper2
Få igjen
Rolene
Få igjen
Sinai
Få igjen
Sepal
Få igjen
Hytner
Få igjen
Hydria
Få igjen
Shaney
Få igjen
Amataly
Få igjen
Ginger
Få igjen
Roger
Få igjen
Caste
Få igjen
Caste
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

53 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×