Guess, Sko

25 treff

Guess sko – innovativ stil

Guess ble grunnlagt i 1981 i California av brødrene Georges, Armand, Paul og Maurice Marciano. Guess begynte i utgangspunktet som et jeansmerke, men i dag lager de i tillegg sko, klær og annet tilbehør. Med et innovativt og tidløst design har de virkelig gjort seg bemerket på det internasjonale markedet. På Footway finner du Guess-sko i alle modeller, både ballerinasko, pumps, sneakers og mye annet.

Guess-sko – trend fra Hollywood

Guess-sko beskrives ofte som utrolig lekre sko av høy kvalitet. Merket har tatt moteverdenen med storm, og den unge og selvsikre looken virker tiltalende på menn og kvinner over hele verden. Med sitt fantastiske design er Guess sko et velkomment tilskudd i enhver garderobe. Brødrene bak merket åpnet sin første butikk i eksklusive Beverly Hills i 1981, og i 1985 begynte de å markedsføre merket med det som i dag er blitt ikoniske plakater i sort og hvitt. Flere kjente supermodeller som Claudia Schiffer, Anna Nicole Smith og Eva Herzigova har vært med på å markedsføre merket og bidratt til deres suksess. Merket forbindes ofte med Hollywoods kjendiselite, og de mest motebevisste av dem alle tyr til sko fra dette merket. Guess-sko kan brukes til enkle hverdagsplagg eller eksklusive smykker, og i begge tilfeller fungerer skoene utrolig bra og står i perfekt stil til antrekket. Med sin tøffe og tidløse stil vil Guess alltid heve antrekket ditt i en mer trendy retning. Guess benytter seg av høykvalitets materialer, og skoene kan på en leken og moderne måte kombineres med resten av klærne dine for å gjøre garderoben enda mer elegant.

Guess-sko – moderne favoritter

Footways brede utvalg gir deg uendelig med muligheter til å finne akkurat dine Guess-favoritter. Gjør hverdagsantrekket litt mer elegant, eller skill deg markant ut på festen. Valget er ditt, og du kan velge mellom stiletthæler, ankelboots, støvletter, sneakers og mye annet. Bli kjent med de fantastiske skoene fra Guess, og forelsk deg i skoene som gir deg en touch av Hollywood. Med disse moderne favorittene vil du nå uante høyder hva eleganse angår!

Guess-sko – selvfølgelig på Footway

Vi er svært stolte av å kunne tilby det fantastiske merket Guess her på Footway! Bestill hjem skyhøye stiletthæler til festen eller mer hverdagslige sko til å gli rundt i. Uansett hva du er ute etter, vil du finner det her på Footway. Og alltid med 180 dagers åpent kjøp samt fri frakt og retur!

Blushy2 White
3 FOR 2
Janeet Nude
3 FOR 2
Urny White
3 FOR 2
Graser Beige/brown
3 FOR 2
Barett Black
3 FOR 2
Bennie2 Black
3 FOR 2
Blushy2 Black
3 FOR 2
Kenslyn Black
3 FOR 2
Divya Black
3 FOR 2
Rosalyn2 Black
3 FOR 2
Jilly Fam12 Black
3 FOR 2
Ele7 Lea08 Black
3 FOR 2
Pavlina Dark Brown
3 FOR 2
Briann2 White
3 FOR 2
Hade Black
3 FOR 2
Ele7 Pat08 Beige
3 FOR 2
Raiven2 Blush
3 FOR 2
Gisela White
3 FOR 2
Figi Black
3 FOR 2
Gamer5 White/blush
3 FOR 2
Coleta Black
3 FOR 2
Raiven2 Black
3 FOR 2
Rosalyn2 Gold
3 FOR 2
Super Coral
3 FOR 2
Kenslyn White
3 FOR 2
Side 1 av 1

25 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK