Gul, Sko

67 treff

Gult er kult

At gult er kult har vært en etablert sannhet siden Gullars herjet barne-tv på åttitallet. Men for de som ser etter et par gule sko å sprite opp stilen med, er det ikke alltid lett å finne det man leter etter i en vanlig skobutikk. Men på footway.no er føttene dine i gode hender – med hundrevis av gule sko å velge blant, har vi kanskje Norges største utvalg av sko i denne fargen. Vi tilbyr joggesko, tøysko, dame- og herresko, barnesko, innesko, sandaler og pumps – kort sagt nesten enhver gulfargede skotype noen kan drømme om.

Friskt med gule sko

Footway har et stort og unikt utvalg av gule sko i alle former, størrelser og varianter. Vi har fantastiske sneakers i helgult eller i kombinasjon med andre farger som gir et supersporty inntrykk. På sommerstid er det perfekt med et par gule sandaler eller pumps fra DKNY eller Esprit, eller kanskje noen høye hæler til en lett sommerkjole? Bensimon lager skikkelig tøffe, gule tøysko i ulike varianter til en rimelig pris som er perfekt på stranda om sommeren og til brune sommerbein. Footway har også en del vintersko i gult/beige skinn fra for eksempel Clae, Clip&Rope og CAT, samt tøffe gummistøvler og sandaler fra Crocs for de minste.

Stell av gule sko

Gule sko hos footway.no kommer i flere materialer, hvor modellene i skinn bør smøres jevnlig med skokrem og impregneres når det er vått ute. På nett eller i butikk kan du velge mellom flere pleieprodukter både for skinn og syntetiske materialer. Har du kjøpt tøysko så tåler disse ofte en runde i vaskemaskinen, men sjekk vaskeanvisningen først slik at du er sikker på at skoene dine er like gule og fine når de er ferdigvasket! Har du vært ute i et skikkelig sølevær er det lurt å vaske av skoene før du setter dem på plass, men det beste er kanskje å la de gule skoene være hjemme når det er dårlig vær med mindre det er snakk om gummistøvler.

Tid til å velge rett med footway.no

Footway.no kan sende skoene dine samme dag som du bestiller dem dersom du gjør dette før klokken 15.00. Vi har generelt sett en rask levering og tilbyr åpent kjøp i 180 dager slik at du får god tid til å prøve skoene i ro og mak. Hvis du valgte en gulfarge som var litt for knall da du fikk sett skoene hjemme, er ikke dette noe problem. Footway betaler returfrakten om det er noe du vil sende tilbake. Husk også at all frakt hos oss er gratis! Ta gjerne en prat med kundeservice dersom du har noen spørsmål.

Knox Mid Chipmunk
SALG
Classic Lemon
Harlem Yellow
SALG
1460 Yellow
73-41854 Yellow
90-11004 Yellow
SALG
Noble Yellow
SALG
Gyda Yellow
SALG
Festival Yellow
SALG
Wings Yellow
97-18551 Yellow
Effi Yellow Sued
SALG
FÅ IGJEN
73-42230 Yellow
SALG
Britta Sun
SALG
32055 Yellow
SALG
493-4600 Yellow
SALG
Starlily Yellow
SALG
Tanaro Yellow
NYHET
Tanaro Yellow
NYHET
Mare
SALG
Less Suede Ocre
NYHET
Amalfi Gaillo
SALG
493-4400 Yellow
SALG
Rosalyn2 Gold
SALG
Scary Prairie
SALG
Nyheter
1307805 3 Braun
NYHET
Courb Navy
NYHET
Balloon Light Beige
NYHET
Cape Town Multi
NYHET
73-42718 Black
NYHET
Emily White
NYHET
Emily Black
NYHET
Side 1 av 2

67 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK