H By Hudson Sko Online

24 treff

Merket Hudson kommer fra Storbritannia, nærmere bestemt fra London. Hudson blegrunnlagt i 1990 og lyktes raskt med å finne et hjem hos mange skoelskere. Motivasjonentil Hudson var å gi skoindustrien et rimelig og innovativt merke preget av høykvalitet — og mange av skoene er håndlaget i Portugal. Den andre linjen deres,H by Hudson, kom senere og har hatt stor suksess.

H by Hudson

Etterfulgt av «store» Hudson ble «lillebroren»H by Hudson grunnlagt i 2004. Merket er preget av en ungdommelig, rocketeholdning og har lyktes med å sikte seg inn på samtiden – og popkulturens film,musikk- og vintagereferanser. Lillebroren ble så populær at en damekolleksjon bleopprettet fire år senere i 2008.

I dag har H by Hudson blitt populær hos mange trendy kjendiser. Blant annet harskuespillerne Sienna Miller og Russell Brand og sangeren Robbie Williams visten forkjærlighet for skoene. Det holdningsfriske merket har som formål å gjørestilen din enkel og hverdagslig – og samtidig bevisst. En av grunnene er troligde klokkerene detaljene.

Omgitt av kreativitet

I metropolen London er det enkelt å følgemed på mote, film, musikk og all annen fantastisk popkultur. Det har H byHudson tenkt på, og på hovedkontoret har de laget et superkreativt kollektiv somer involvert i alt som har med kontekstuell popkultur og mote å gjøre. De designersko på det personlige kontoret, fikser kule pressebilder og tenker nytt for ågjøre H by Hudson enda mer attraktivt.

Søk etter H by Hudson på Footway og finn dine nye sko – her er plenty av rocketedesign og røffe uttrykk.

 

Side 1 av 1

24 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×