H by Hudson, Sko

4 treff

Merket Hudson kommer fra Storbritannia, nærmere bestemt fra London. Hudson ble grunnlagt i 1990 og lyktes raskt med å finne et hjem hos mange skoelskere. Motivasjonen til Hudson var å gi skoindustrien et rimelig og innovativt merke preget av høy kvalitet — og mange av skoene er håndlaget i Portugal. Den andre linjen deres, H by Hudson, kom senere og har hatt stor suksess.

H by Hudson

Etterfulgt av «store» Hudson ble «lillebroren» H by Hudson grunnlagt i 2004. Merket er preget av en ungdommelig, rockete holdning og har lyktes med å sikte seg inn på samtiden – og popkulturens film, musikk- og vintagereferanser. Lillebroren ble så populær at en damekolleksjon ble opprettet fire år senere i 2008.

I dag har H by Hudson blitt populær hos mange trendy kjendiser. Blant annet har skuespillerne Sienna Miller og Russell Brand og sangeren Robbie Williams vist en forkjærlighet for skoene. Det holdningsfriske merket har som formål å gjøre stilen din enkel og hverdagslig – og samtidig bevisst. En av grunnene er trolig de klokkerene detaljene.

Omgitt av kreativitet

I metropolen London er det enkelt å følge med på mote, film, musikk og all annen fantastisk popkultur. Det har H by Hudson tenkt på, og på hovedkontoret har de laget et superkreativt kollektiv som er involvert i alt som har med kontekstuell popkultur og mote å gjøre. De designer sko på det personlige kontoret, fikser kule pressebilder og tenker nytt for å gjøre H by Hudson enda mer attraktivt.

Søk etter H by Hudson på Footway og finn dine nye sko – her er plenty av rockete design og røffe uttrykk.

Innlegg om H by Hudson
T
Thomas Larsen -
Vis flere innlegg
Hayane Suede Beige
3 FOR 2
Renzo Suede Navy
3 FOR 2
Hadstone Suede Brown
3 FOR 2
Wantage Calf Black
3 FOR 2
Side 1 av 1

4 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK