Halti, Sko

24 treff

Halti

Teamet hos Halti er naturelskere. De beundrer naturen og finner både moro og eventyr i alle deler av den - fra vilt terreng og robuste fjell til iskald snø. På sine friluftsopplevelser skjønte de noe: riktig utstyr og beskyttelse er uunnværlig for opplevelsen. Uten lett, slitesterkt og egnet utstyr, kan du i minst sagt støte på problemer, men med det riktige utstyret spiller det ingen rolle hvordan været ser ut. Tross alt finnes det ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Derfor startet de merket Halti i 1972.#### Hva er det som er så bra med Halti?

Alle skoene fra merket er laget med et enkelt mål - å beskytte deg mot det noen ganger vanskelige nordiske klimaet.

De jobber kontinuerlig for å skape sko som er både praktiske og enkle. For å være sikker på at de var på rett spor, har de blitt vurdert av og jobbet med både fagfolk og amatører som går på utendørs eventyr eller driver med sport og vet nøyaktig hvilke sko som trengs.

Enten du vil ut på et eventyr i naturen eller bare trene ute, kan du enkelt finne noe i Haltis-serien som passer for formålet. Takket være atletene de samarbeider med, pluss teamet som gjør all verdens forskning, lager de fantastiske sko som passer utallige behov og motstår alt slags vær!

Den Enorme Kolleksjonen Halti

Fordi de er besatt av naturen, vet teamet på Halti veldig godt at hvert terreng krever noe unikt. Derfor har de fire forskjellige kolleksjoner, slik at du kan finne akkurat de rette skoene for dine behov og ønsker.

I Haltis Outdoor-kolleksjon finner du sko som passer hele året - og i utallige anledninger.

Halti Ski er kolleksjonen som beskytter føttene dine og holder dem varme når du går på ski eller på turer om vinteren. Det lar deg fokusere på snøen uten å bekymre deg for føttene dine.

Leter du etter utstyr for dynamiske værforhold, passer Halti Multisport perfekt, med både lette og allsidige sko som uten problemer tar deg med uansett hvor du går.

Når du har funnet alt du trenger for trening eller friluftsliv, ta en titt på Halti Active Lifestyle - hvor du finner sko som er like stilige som de er praktiske og komfortable, og er perfekte for en tur i byen eller for hverdagen generelt.

Innlegg om Halti
D
Dona -
M
M.E. -
Vis flere innlegg
3 FOR 2
Mone Low Dx W Black
3 FOR 2
Leto W Sneaker White
3 FOR 2
Posta Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Mone Low Dx M Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Mone Mid Dx M Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Dovi Low Dx M Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Mone Mid Dx W Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Lente W Navy/pink
3 FOR 2
Side 1 av 1

24 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK