Head Sko Online

0 treff

Head – sko for den aktive

Head er et verdensberømt varemerke som er kjent for sine funksjonelle produkter av høy kvalitet. Selskapet produserer blant annet klær og sko til idrettsutøvere med og uten ski. Er du på jakt etter behagelige hverdags- eller treningssko, har du kommet til riktig sted. Sjekk sortimentet vårt med Head-boots og -sko allerede i dag!

Head-sko – bakgrunn og kjente modeller

Allerede i 1950 ble det verdensberømte varemerket Head grunnlagt i Baltimore i Maryland. I starten fokuserte de først og fremst på klær og støvler til alpint, men siden har forretningsideen blitt videreutviklet. I dag kan alle som stiller høye krav til kvalitet, funksjonalitet og design, finne lekre og behagelige sko fra Head.

Head-sko – stiltips og vedlikehold

I Heads sortiment finner du blant annet løpesko, varme vintersneakers og deilige sommersko. Med solide materialer og design av ekte skinn og solid gummi og med behagelig støtdemping får du en kvalitetssko med optimalt grep. Head-boots og -sko kan med fordel brukes til hverdags året rundt. Finn favorittskoene dine fra Head du også!

Head-sko online på Footway

Er du lei av å gå rundt i ubehagelige sko? Unn deg et par deilige Head-sko allerede i dag! Vi på Footway sender skoene hjem til deg i rekordfart. Hvis du lurer på noe, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Som alltid får du fri frakt, gratis retur og 180 dagers åpent kjøp når du handler hos oss.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK