Sko

29 treff

Heelys sko: En rullerevolusjon

Heelys sko er en revolusjon innen fritidssko. Ved å kombinere rulleskøyter og joggesko får man rullende sko, som gir deg mulighet til å suse fra A til B på superkort tid!

Fra joggesko til rullesko

Året var 1999. Barn og ungdoms interesse for rullestøyter og skatebord økte i stormfart. Det var da Roger Adams fikk en genial og innovativ ide. Hvorfor ikke lage sko med hjul på? Han snittet opp et par joggesko, så satte han et par hjul fra et skatebord inni dem. Hokus pokus - så ble Heelys sko født. Skoene er enkelt forklart rullesko forkledd som joggesko. Adams lagde en hel kolleksjon med rullesko fra bunn av, og skoene finnes nå i alle slags farger og mønstre. Du kan til og med ta ut hjulene når du ønsker, for å transformere rulleskoene til vanlige joggesko. Hans sko er høyt elsket av barn over hele verden.

Rull i vei med Heelys sko

Heelys sko med hjul finnes i flere ulike varianter med forskjellige farger og mønstre. De finnes med både to og ett hjul, slik at man kan velge selv hvor mange hjul du vil rulleskoene dine skal ha. Med Heelys Slash blir din ellers så kjedelige garderobe oppgradert til noe unikt. Disse skoene er stilrikt utformet, og passer til kule utflukter med et godt rulleunderlag. Kun ved å legge vekten på hælen, kan du suse rundt i dine rulleskøytesko! Men husk at for å stoppe må du bremse med det slitesterke gummibelegget bak på hælen. Med disse skoene trenger du verken rulleskøyter eller skateboard for å dra til skateparken, alt du trenger er dine helt egne rullesko!

Slitesterk gummisåle som tåler en trøkk

Heelys sko er laget av et syntetisk materiale. Skoene har en tykk gummisåle som tåler bremsing og slitasje godt. Enkelte varianter har sko med pustende overdel av skoen, slik at føttene ikke blir for varme og slitne. Alle sko må tas vare på for at de skal holde lenge. For at Heelys rullesko skal holde lengre enn ned gata og opp igjen, så bør de behandles med omhu. Å vaske skoene er et lurt triks, og tar ikke lang tid. Men først bør du ta av hjulene og vaske de separat for hånd. Husker du dette vil du ha stor glede av dine rullesko i lang tid.

Heelys sko online hos Footway

Gode Heelys sko tilbud finner du bare hos oss på Footway. Vi har tidenes beste kundeservice, og vi gir deg fri frakt og fri retur på alle varene. Du får også 180 dagers åpent kjøp, samt hurtig levering. Dette er en sjanse du ikke kan gå glipp av. Og det beste av alt, er at du kan bestille skoene rett fra godstolen din.

FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Spartacus Hi
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

29 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK