Helly Hansen, Sko

25 treff

Helly Hansen sko står for kvalitet

Helly Hansen sko har nok de fleste hørt om. Gjennom generasjoner har dette varemerket blitt brukt av nordmenn, enten det var sjøfolk eller sportsfolk. Ja, vi har alle noen par hjemme, vi er ganske enkelt vokst opp med dem.

Med Helly Hansen sko er man skodd

Helly Hansen sko, ja, bare selve navnet forteller deg det du trenger å vite! Historien går tilbake til 1877, så hva er egentlig mer å si om det? Det hele startet med solide jakker og bukser, som ble en velsignelse blant sjømenn for beskyttelse mot harde værforhold. Det ble siden utviklet tekniske materialer som var vanntett og som pustet. Ja, perfekt for utendørsaktiviteter, som vi nordmenn alltid har vært glade i. Dermed ble vi glade i dette navnet og jeg tror ikke det finnes en husstand i landet vårt som ikke har dette merket i huset. Enig, eller? Arven lever videre og det vil den fortsette å gjøre i enda mange generasjoner.

Helly Hansen sko betyr kvalitet og styrke

Helly Hansen Gataga og Helly Hansen Ast Boot er bare to av merkets definitive slagere. Begge modeller er laget av vanntett lær. Bruker du disse holder du deg varm og samtidig tørr på undersåttene. Er du ikke tørr, holder du deg heller ikke varm. De er lettstelte og komfortable, som å gå i fritidssko. Meget fleksible vintersko, som som får deg til å ""flyte"" på gaten enten det regner eller snør. Disse vinterstøvler kan brukes til enhver anledning og du blir avhengig av dem. Støvlene blir ganske enkelt et must i Norges vintermåneder både i år og neste år fremover. Virkelig ET KUPP!

Lettpleide støvler i vanntett lær

Helly Hansen sko er garantert lærsko og det betyr at de er enkle å holde rene. Har man en myk,ren bomullsklut er det bare å dyppe den i litt lunkent vann og tørke over dem. Gjør man dette etter hver bruk, ja, da ser de alltid ut som nye. Enklere kan det ikke bli. Ingen grunn til å kjøpe dyre hjelpemidler for å holde dem rene, så lenge du har vår garanti på materialet du har skaffet deg. Setter du dem tørt og lar dem tørke selv, er de klar til neste dag. Er ikke dette snakk om lettpleid, ja, da vet ikke jeg!

Helly Hansen sko online hos Footway

Det er ingen grunn til betenkning, bestill Helly Hansen sko i dag. Du har ingenting å tape, men alt å vinne. Her har du hurtig levering, fri frakt og retur. Du har 180 dagers åpent kjøp, hvor finner du det? Og fremfor alt får du kvalitet og du vet det. Med et klikk finner du det du vil ha for mange år fremover!

Innlegg om Helly Hansen
H
hege -
V
Violeta -
Vis flere innlegg
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

25 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK