Herre, Sko

34 treff

Du har klikket deg hit – kanskje er du på jakt etter et par klassiske herresko til dressen, eller renner rundt på byen etter et par perfekte sneakers for å lette opp en litt tyngre stil – eller vil du kanskje lete etter alt mulig?

Bekymre deg ikke – på Footway har vi herresko for alle gutter, menn og herrer. Hundretalls merker, tusentalls modeller. Det beste med herresko er at de fungerer som fundament: bygg deg en stil rundt et par hvite Converse, eller la et par mørke Dahlins eller Loake sette agenda for resten av plaggene dine. De fungerer også som attributt – krydre opp en litt hverdagslig dress med et par hvite sneakers, eller la dine supertrange dongeribukser få selskap av et par mektige Dr. Martens. Alle er vi forskjellige (og det er vel like bra det).

Alle er vi ulike

Kanskje har du absolutt ingen peiling og vil bare lene deg tilbake å surfe rundt blant alle våre sko – og lar filtrene her ovenfor være urørte. Eller kanskje vet du akkurat det du vil ha (et par klassiske svarte Vans). Da kan du justere resultatene etter alle mulige kategorier – ta en titt her ovenfor, bare under Skotype, merker og alt annet for å kaste et spyd på akkurat de herreskoene du vil ha. Alle er vi ulike. Kanskje leter du etter sneakers, fine sko, støvler, sandaler, gummistøvler, fritidssko eller kanskje etter sportssko.

De bygger stilen din

Ja, sko kan brukes til mye. De kan fortelle hvem du er gjennom at de bygger stilen din. De kan få deg til å føle deg bedre, både gjennom å sitte perfekt på føttene å gi stilen din en kraftig vitamininjeksjon – eller gjennom aktivering. Stemmer det ikke at pulsen stiger ganske mye når du ser et par litt for kjekke springsko? Å la svetteperlene bygge byer på pannen under en springrunde er en sak – å gjøre det i par sko du ha siklet over ved PC’ n er noe annet. Noe bedre. Asics lager utrolig lette og bra springsko – kikk på Gel DS racer som har blitt dyppet i regnbuens alle farger.

Vi elsker sko

På Footway finner du nesten alt innom sko, og det beste: du kan ha de i morgen. I morgen kan du la et par Sneaky Steve rolig finne veien opp langs hælen, smelte inn på bryggen i et par Henri Lloyd, eller danse bort høstregnet i et par Hunter-støvler. Vi elsker sko og vi elsker å tilby deg så mange sko som mulig – alt for at du skal finne det du leter etter.

U Authentic Black
SALG
Creed Black
SALG
UA Iso 1.5 Black
SALG
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

34 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK