Herresko Online

157 treff

Dr Martens sko for herrer – stilfullt og for deg med god smak

Dr Martens kommer fra Storbritannia og er kjent for sitt flotte design, skoene gir deg nemlig en look som få andre typer fottøy kan gi deg. Du finner sko med høye ankler som passer glimrende til kalde vinterdager, og det utsøkte stoffet alle skoene består av gir lang levetid og mye valuta for pengene. Sandaler finnes også i sortimentet til Dr Martens, pluss pensko for litt mer formelle anledninger. De robuste innersålene vil bidra til behagelig bruk og at fotsålene dine ikke blir fort såre og uslitte etter lange perioder med bruk.

Dr Martens herresko – historie og kjente modeller

Selskapet ble grunnlagt like etter andre verdenskrig, og på 60-tallet ble skoene mye brukt og anerkjent selv i lite flatterende miljøer. Den behagelige luftputesålen ble etter hvert et varemerke for Dr Martens, og på 80-tallet var det også mange musikere og scooterkjørere som bidro til økt bruk av dette elegante fottøyet. Den kjente AirWair-støvelen har blitt et eksempel på topp britisk design sammen med for eksempel kjente biler som Aston Martin og flytypen Spitfire, og støvler fra Dr Martens med blomstermønster er én av de spesielle variantene som finnes.

Dr Martens sko for herrer – vedlikehold og stylingtips

De utsøkte skinnet gir skoene mye glans og ser svært innbydende ut, og det er mye du selv kan gjøre for å ivareta glansen. Impregner skoene før bruk slik at de blir herdet, og unngå at det fester seg skitt og støv. Puss gjerne med en fuktig klut en gang iblant også, og sirkulære bevegelser er best å bruke da. Velger du sandaler fra Dr Martens er det selvsagt naturlig å bruke luftige sommerklær, mens for støvlene med høye ankler passer det mest et stilfullt høstantrekk. Dr Martens har også mange sko som passer for en kveld ute på byen.

Dr Martens herresko online med footway

Du får faktisk et halvt års angrerett når du benytter deg av Dr Martens, dermed vil du neppe angre på avgjørelsen uansett hva den er. Våre nettsider er svært oversiktlige og lar deg slå raskt til på de gode tilbudene, og lageret blir tømt hver dag for bestillinger slik at du er sikret rask og kostnadsfri frakt. Footway har et stort skolager som sørger for at bestillingen raskt vil ligge klar, og prisgarantien vår gjør at du alltid er sikret den laveste prisen på skoene du vil ha.

Jadon Black
FÅ IGJEN
8053
1460 Blue
FÅ IGJEN
Ember Tan
NYHET
1460 Butterscotch
FÅ IGJEN
Talib Zip Black
FÅ IGJEN
Combs Black
FÅ IGJEN
Ben 939 Black
FÅ IGJEN
Derry Black
FÅ IGJEN
Side 1 av 3

157 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK