Hunter Herresko Online

18 treff

Hunter sko for herre – ikonisk britisk håndverk

Hunter herresko er et resultat av lang tradisjon og britisk håndverk av ypperste klasse. Herrekolleksjonen inkluderer nå alt fra støvler i lær og sko med lisser til strand- og ferievennlige slippers og sneakers. Blant Hunters utvalg finner du med andre ord sko som passer ulike anledninger og stiler.

Hunter – historisk britisk håndverk for utendørsbruk

Lang tradisjon med produksjon av robuste, vanntette og komfortable støvler for utendørsbruk har ført til dagens moderne Hunter-kolleksjon som gjør gummistøvler til mer bare enn et praktisk plagg for menn. Som den foretrukne støvelen blant motebevisste såvel som økologiske bønder er den ikoniske og populære originalen håndlaget av 28 deler for optimal komfort og varighet. Nettopp håndverk ligger nær hjertet av Hunter og mange av teknikkene fra gamle dager blir fortsatt brukt. En Hunter-støvel er et ikon såvel som et praktisk, komfortabel og isolerende skotøy for alle menn som liker friluft og natur.

Hunter herresko representerer håndverk med rik historie og tidløst design

Hunters kolleksjon for herre strekker seg tilbake til tidlige 1800-tallet da hertugen av Wellington ga den London-baserte skomakeren Hoby av St James i oppdrag å oppgradere hans militærstøvler. Da det Nord-britiske Gummiselskapet senere ble grunnlagt i 1856, produserte de takket være sin egne patenterte vulkaniseringsprossess stilige gummistøvler i tillegg til regntøy, dekk og andre produkter i gummi. Den i 1956 introduserte Original Green Wellington er fortsatt en av de mest populære modellene med sin eksepsjonelle tøyelighet og komfort, for ikke å nevne karakteristiske stil og uttrykk. I dag får du støvlene i sin høye, klassiske form samt kortere modeller og chelsea-støvler.

Rask levering av Hunter herre på Footway

   Hos oss kan du velge fra et verdt utvalg av Hunters mest ettertraktede modeller som de originale høye og korte samt de lave chelsea-støvlene i ulike farger. Ved å benytte deg av Footways enkle og raske online bestilling trenger du ikke å vente lenge før du har støvlene hos deg og kan begynne å bruke dem. Vi sørger for at det blir så enkelt som mulig å oppgradere garderoben med et stykke originalt britisk håndverk. Ta mer enn gjerne kontakt med vår hyggelige kundeservice for veiledning eller dersom du har spørsmål angående bestilling og levering. Hos oss er dessuten frakt gratis og alle kjøp åpne i 180 dager.
Innlegg om Hunter
H
heidi -
C
Caroline -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

18 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK