Kavat Herresko Online

16 treff

Kavat sko for herre – funksjonalitet og stil i harmoni Med Kavats herresko holder du føttene tørre og varme gjennom hele dagen, i all slags vær. Deres stilige og funksjonelle kolleksjon lar deg kombinere utseendemessige og praktiske hensyn. Blant Footways utvalg av Kavat finner du sko for alle anledninger, årstider og som passer ulike menns forskjellige personligheter. De vet at høy kvalitet og slitesterke sko er det som lønner seg i lengden, spesielt hvis du er av typen som liker å være utendørs.

Kavat – kvalitetshåndverk varer lengst

  Kavats slitesterke sko bygger på omfattende kunnskap om skomakerfaget og materialer. For selskapets grunnlegger, Ragnar ”Ragge” Karlsson, var det en selvfølge at barn skulle ha de beste skoene, en ambisjon som Kavat fortsatt lever etter. Som tenåring begynte Ragge å jobbe for C.A Jonssons Skofabrikk i sin hjemby, Kumla. Da han senere, i 1945, startet egen skofabrikk, var det med høy kvalitet som høyeste prioritet. Da andre skofabrikker begynte å legge ned på 70-tallet, gikk Ragnars sønn, Bengt, mot strømmen og tilpasset teknikken sammen med sin kone Birgitta, og utviklet en prosess som utfordret kjøp- og kast-mentaliteten og løftet frem ideen om at kvalitet lønner seg i lengden.

Kavat herre – med mot og lidenskap

Akkurat som det er med alle skoene laget på Kavat, er deres kolleksjon for herre resultatet av deres brennende lidenskap og kjærlighet for sitt håndarbeid. Kavat er et svensk ord, som betyr modig, hvilket gjenspeiler seg i mengden tid og ressurser de investerer i hver sko. Denne lidenskapen gjennomsyrer også deres fordhold til omverdenen. Da deres første såle i 2008 ble merket med EU Miljømerke var det starten på det som nå er mer enn 50 miljømerkede modeller for både voksne og barn. Blant Footways mest populære modeller fra Kavat finner du Lindö og klassikeren fra 1945 Asperö.

Kavat sko for herre online på Footway

Det har aldri vært lettere å finne de perfekte skoene for dine barn enn online hos Footway. Finn frem til riktig størrelse ved å velge barnets alder og utforsk vårt brede sortiment av barnesko for herre. Vi har samlet et utvalg som representerer Kavats store lidenskap for kvalitet, design og natur. Ved å handle Kavat-sko hos Footway får du nyte av flere fordeler, som for eksempel vår enestående leveransetid og eksepsjonelle kundeservice. Vi ønsker å gjøre det lettest mulig for deg å finne frem til dine drømmesko og svarer gjerne på dine spørsmål.

Innlegg om Kavat
A
Anne -
A
Agnes -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

16 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK