Reebok Classic Herresko Online

78 treff

Reebok sko for herre – sko som tilpasser seg kroppen

adidas merke Reebok setter mennesket og kroppen i sentrum. “Overalt hvor det finnes en kropp, finnes det et treningsstudio”, heter det. I en travel verdag, der vi hele tiden er påkoblet, er Reboks mål å på nytt finne tilbake til det som gjør oss menneskelige.

Reebok – det hele startet med en idé

Rebook kan spores helt tilbake til 1890, da sportsentusiasten Joseph WIlliam Foster fikk ideen om å sette nagler under idrettssko. I løpet av 90-tallet produserte J.W Foster allerede sko for de beste løperne i England. Navnet Reebok kom først på banen da hans to barnebarn startet søsterselskapet i 1958. Etter å ha snublet over ordet “rhebok” i en sør-afrikansk ordbok, det lokale navnet på antilope, fikk de to Reebok inn på det amerikanske markedet. I 1981 introduserte de den første atletiske skoen for kvinner, The Freestyle, som også er den bestselgende Reebok-modellen i historien. I løpet av 90-tallet har Reebok alliert seg med idrettshelter som Allen Iverson og Venus Williams.

Reebok herresko – hver kropp er et mirakel

  Reebok er ikke bare en sko, men også en livsstil. Selskapets filosofi gjennomsyrer alt de gjør. Deres tydeligste budskap går ut på å finne tilbake til sin egen kropp og ære den kroppen du har fått. Etter Reeboks mening er den beste måten å gjøre dette på gjennom trening og fysisk aktivitet. De ser trening som en måte å vokse på, både fysisk, mentalt og sosialt. Den legendariske Pump-modellen, lansert i 1989, var opprinnelig en basketsko, men ble raskt populær også på gaten. Blant dagens løpesko for menn, er modellen Zprint spesielt populær. Det lette designet får det til å føles som om du har på deg et par komfortable sokker.

Reebok sko for herre online på Footway

Hos oss på Footway finner du hundretalls modeller og varianter av Reeboks legendariske sko, uansett hva din drømmesko måtte være. Vi har gjort det lett for deg å finne frem til den rette modellen, ved å bruke filteret på vår hjemmeside. Her kan du avgrense søket ditt ved å skrive inne spesifikke modeller eller velge for eksempel størrelse, avdeling eller farge. En av fordelene ved å handle dine nye Reebok-sko hos oss er vår raske leveranse. Videre er frakt gratis og kjøpet åpent i hele 180 dager. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis det er noe du lurer på!

Innlegg om Reebok Classic
R
Renate -
D
Dalia -
Vis flere innlegg
Side 1 av 2

78 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK