Sandaler & Tøfler Herre

734 treff

Tøfler og sandaler for herre

Kanskje handler vi oftest sportssko, dressko eller vinterssko når vi tar turen innom skobutikken, men én type sko glemmer vi ofte bort – sandaler og tøfler. Med tærne innestengt i trange sko gjennom store deler av året er det godt å la de få en pause i myke, varme tøfler eller innesko hjemme. Og å la de få slippe helt fri i åpne sandaler om sommeren. Footway har en rekke modeller av sandaler og tøfler for herre. Unn deg et par gode tøfler i ekte saueskinn eller et par behagelige sandaler til varmere dager eller til lange spaserturer på ferie.

Velvære med gode sandaler og myke tøfler

Footway har kvalitetsmodeller av både tøfler og sandaler fra merker som Scholl, Birkenstock, Glerup og Shepherd for å nevne noen. Vi har for eksempel flotte tøfler i cognacfarget, semsket skinn med lærsåle og fôr av ekte lammeull. Eller du kan kjøpe tøfler fra Glerups i 100 % naturlig tovet saueull innvendig og utvendig, med yttersåle i semsket skinn. De fleste modellene kommer i flere farger og materialer, og både naturlige og syntetiske. På hytta hvor det kan være litt gulvkaldt, er det perfekt å ha et eller flere par varme tøfler stående. Vi har også flere sandaler som passer til late dager på stranda som aktiv byferie.

Stell av sandaler og tøfler for herre

Med et stort utvalg sandaler og tøfler kan du velge hva som er viktigst for deg – komfort, design, pris, eller en sko som krever minimalt med vedlikehold. Sko fra Crocs i syntetisk materiale trenger for eksempel lite annet stell enn en vask iblant. Skinntøfler krever heller ikke mye mer stell enn litt lufting innimellom. Kjøper du sandaler av skinn kan disse som regel behandles med spesialprodukter for å gjøre levetiden så lang som mulig. Er skoene blitt veldig skitne er det lurt å tørke av med en fuktig klut.

Kjøp sandaler og tøfler fra Footway

På footway.no finner du ett av Norges kanskje største utvalg av sandaler og tøfler for herre. Med over 400 ulike modeller er sjansen stor for at du finner den perfekte tøffel eller sandal for deg. Å handle hos Footway er raskt og effektivt, og vi sender bestillingen din avgårde innen 24 timer og står i tillegg for frakten. Skulle du ha betenkeligheter med skoen som du har kjøpt, har vi 180 dagers åpent kjøp slik at du kan sende tilbake en vare uten noe kostnad for deg. Footway har også prisgaranti, så finner du en annen norsk butikk som selger varen til ordinærpris billigere enn oss, så matcher vi prisen!

Jon Grey
Jon Black
SALE
Jon Navy
Bistro Black
SALE
Jump
SALE
A-02-00
FEW LEFT
Nautilus
Side 1 av 13

734 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK