Flate Sandaler Herre

4 treff

Birkenstock herresko – Klassisk stil for den litt mer kresne

Birkenstock har et stort utvalg av solide slippers for bruk både inne og ute, og med de kraftige sålene blir det god demping for føttene. Du finner lett også annet fottøy fra Birkenstock i sortimentet vårt, for eksempel både sko med lave og høye ankler som gjør at undersåttene dine holder seg varme. Grunnet den gjennomgående høye kvaliteten vil disse skoene holde seg lenge og være trofast i tjenesten, og du vil merke kvaliteten som er laget av dyktige, tyske håndverkere. Prøv Birkenstock for å kjenne selv hvor bra de er for føttene dine.

Birkenstock sko for herrer – historie og kjente modeller

Dette merket er virkelig en av veteranene på markedet, siden det kan spores over 200 år tilbake i tid. Sent på 1700-tallet var det Johann Adam Birkenstock som var en kjent skomaker i samfunnet sitt, og over 100 senere ble det opprettet skobutikker i Frankfurt av hans tippoldesønn. Det er de tykke slippersene som Birkenstock er mest kjent for, og tidlig på 70-tallet ble det svært populært i hippie-kulturen å bruke dette merket. I begynnelsen av 90-tallet opplevde Birkenstock et stort oppsving i popularitet blant elever som var i russealderen.

Birkenstock herresko – vedlikehold og stylingtips

Siden disse skoene er laget av ordentlig materialer trenges det også litt vedlikehold for at de skal vare enda lengre. Er de laget av skinn eller lær trengs det impregnering, spesielt før skoene skal brukes for første gang så de blir litt herdet. Det er også lurt å skaffe seg en børste hos skobutikken som kommer til på vanskelige steder og får rengjort skoene grundig, det får du betalt igjen for i det lange løp. Birkenstock sandaler passer utmerket med både mørke og lyse lette klær for en bytur i sommervarmen, eller bruk sko med høye ankler med høstantrekket ditt.

Birkenstock sko for herrer online med footway

Du har kommet til helt riktig sted hvis du vil ha fottøy fra Birkenstock, siden du finner mange av modellene her. Du er også sikret den beste prisen takket være prisgarantien vår, så hvis du finner samme sko til en lavere pris et annet sted, senker vi prisen til samme nivå. Med et halvt års angrerett tilpasser vi oss etter kundens behov og gir deg stor frihet. Våre brukervennlige nettsider sørger for at du har god oversikt over utvalget og de gode prisene, og kostnadene for frakten slipper du å tenke på.

Side 1 av 1

4 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK