Flip Flops Herre

14 treff

Clarks herresko – stilige herresko som gir deg et ærverdig utseende

Skal det kanskje være en presang til mannen som trenger et nytt par sko, er det absolutt aktuelt å vurdere Clarks. Dette fottøyet skinner av høy kvalitet hele veien gjennom og passer til forretningsmøter, byturer og til kalde vinterdager for å nevne noen av bruksområdene. Grunnet det solide materialet og den robuste stilen tåler disse skoene mye bruk og harde forhold, og det stilfulle designet gjør at du vil finne noe her for enhver smak. Clarks herresko er et veletablert merke som har myer erfaring med fottøy for fine herrer.

Clarks sko for herrer – historie og kjente modeller

Clarks er alt annet enn nybegynnere i bransjen, de så faktisk dagens lys tidlig på 1800-tallet. Det begynte i England av Clark-brødrene, og har siden opparbeidet seg til å bli et høyt respektert firma med over 1000 butikker verden over hvor man kan få kjøpt disse underverkene. Ørkenstøvelen, eller Desert Boot, er en anerkjent sko som Clarks står bak, og består som oftest av semsket skinn med høye ankler og robust gummisåle. Wallabee og Desert Trek er også andre anerkjente modeller, og Clarks er faktisk kjent i reggae-miljøet i Jamaica.

Clarks herresko – vedlikehold og stylingtips

Høy kvalitet betyr materialer som også krever sitt, blant annet vedlikehold som uansett du får betalt tilbake for. Det er lurt å impregnere før bruk, og en børste sørger for at ikke smuss og skitt får feste seg og tære på materialet over lengre tid. Skokrem i samme farger som stoffet vil også gjøre underverker og sørge for at glansen holder seg. Clarks har for det meste sko som passer best for mer formelle anledninger, for eksempel et restaurantbesøk eller for forretninger. Bare man passer på at fargene matcher og at skoene ser ordentlig ut er det vanskelig å ikke se bra ut med dette lekre fottøyet.

Clarks sko for herrer online med footway

Footway er en av de beste og lest kundevennlig skoforhandlerne du vil finne på nettet, og grunnen til det er flerfoldige. De oversiktlige nettsidene gjør at det går kort tid fra du åpner siden til skoene er på vei hjem til deg, og frakten koster deg ingenting. Med 180 dagers angrerett rekker du å kjenne godt etter om skoene passer deg eller ikke, ellers er det bare å returnere dem uten problemer. Prisgarantien vår sørger også for at du aldri vil punge ut med en pris du senere vil angre på.

Side 1 av 1

14 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK