Flip Flops, Herre

8 treff

ECCO sko for herre – skandinavisk design på sitt reneste

Hvordan kombinere originale herresko med rent og enkelt design? ECCO er skandinavisk design i harmoni med bærekraftig teknologi.Når du renser produktet for alt som ikke er strengt nødvendig, står du igjen med et resultat som er elegant og enkelt. På ECCO går det estetiske hånd i hånd med funksjon, hvilken innebærer komfort for brukeren. For designerne på ECCO kommer autentisiteten og renheten i alt de gjør naturlig, som en skandinavisk verdi.

ECCO – ambisjonen om stilrent design

  Drevet av kompromissløs ambisjon og store drømmer steg ECCO-grunnlegger Karl Toosby i gradene til å lede en skofabrikk i København. Drømmen var imidlertid å eie sin egen skofabrikk. Dermed tok han med familien sin og flyttet til Danmarks vestkyst for å ta over en gammel fabrikk og bygge opp en skoforretning fra starten. Omringet av lanbruksområder i utkanten av Brederbro kom det første gjennombruddet med designer Ejnar Truelsens sko “JOKE” på 70-tallet. Etterfulgt av en rekke skorevolusjoner som fortsatt finnes i ECCOs kolleksjon i dag, var dette starten på selskapets forretningsmodell bygget på respekt for sin arv, innovasjon, brillianse og lidenskap for skandinavisk design.

Match dine ECCO herresko med din personlige stil

 ECCOs klassiske og samtidig moderne design gjør det enkelt å kombinere skoene med din personlige stil. Uansett hvilken modell du velger, kan du lett matche dem med ECCOs egne bagger og tilbehør som belter og sokker. Lidenskapen for sko stopper ikke ved produktene, men har også resultert i en omfattende kolleksjon av produkter for å vedlikeholde og ivareta favorittskoene dine. Tilpasset og håndplukket for den enkelte ECCO-modell finner du alt du trenger av børster, rengjøringsmidler og behandlinger for å gi skoene en lengst mulig livssyklus. Produktene er tilpasset de tre stegene i vedlikehold av skoene, CLEAN, CARE og PROTECT.

ECCO sko for herre online på Footway

   Vi på Footway er en stolt forhandler av ECCOs originale og stilrene kolleksjon. Vår del av jobben er å sørge for at du kan bestille dine drømmesko enklest mulig og få dem tilsendt med raskest mulig leveranse. Ved å handle ECCOs herresko online hos oss, får du også glede av vår legendariske kundeservice. Vi er alltid klare for å bidra til en mest mulig behagelig erfaring og svarer gjerne på dine spørsmål angående bestilling, levering og annet.
Side 1 av 1

8 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK