Sneakers & Sportsko Herre

3 550 treff

Sneakers og sportssko for herrer

Hos Footway.no finner du ett av Nordens største utvalg av sportssko og sneakers for menn med nesten 3000 ulike modeller å velge i. Og best av alt – hos Footway blir shoppingen unnagjort så raskt og effektivt som mulig, uten å måtte bruke timevis på å vandre fra butikk til butikk. Med et par tasteklikk kan du finne sko i akkurat den fargen, modellen og størrelsen som du er ute etter. Med gratis frakt og 180 dagers åpent kjøp er det lett å bytte og returnere varer hvis du skulle ønske det.

Norges beste utvalg av sneakers og sportssko for herre?

Med hundrevis av ulike merker og modeller er sjansen stor for at du finner det du er på utkikk etter hos Footway.no. Vi har modeller fra de fleste store, kjente merkene, og sneakers og sportssko for enhver anledning. Alle burde ha et par enkle, svarte sneakers i skapet, til å bruke både på jobben og til fest. Ser du etter et par klassiske Converse så har vi over tjue modeller i svart for herre. Ser du etter noe mer funky så finner du også en rekke modeller av røde Adidas sneakers og sportssko, og nesten 200 modeller av røde sneakers totalt.

Stell av sneakers og sportssko for herre

Stell av dine nye sneakers og sportssko avhenger av materialet som de er laget av. Mens syntetiske materialer ofte tåler vask, bør du være mer forsiktig med naturlige materialer som skinn. Sneakers og sportssko som får prøvd seg mye i barskt, skandinavisk klima bør smøres og impregneres ofte. Tørk også gjerne av skoene med en fuktig klut når du kommer hjem om de har blitt skikkelig møkkete. Noen skotyper tåler også en runde i vaskemaskinen, men det anbefales å gjøre litt research for å finne optimal pleie av akkurat dine sko.

Sneakers og sportssko for herre hos Footway.no

Footway.no har tusenvis av ulike varianter av sneakers og sportssko for herre. I tillegg til at vi gjør handelen din så enkel og smertefri som mulig ved at du klikker deg frem til kassa mens du sitter i din egen stue, tilbyr vi også 180 dagers åpent kjøp i tilfelle du vil returnere en vare. Har du funnet flere sneakers som passer deg, kan du bestille alle, og så returnere de som ikke passer uten ekstra kostnad. Hos Footway er frakt og retur gratis. Vi har også prisgaranti – finner en annen fysisk skobutikk eller nettbutikk i Norge som tilbyr skoen til en rimeligere ordinærpris, så matcher vi prisen. 

Wayfly Black
SALE
Side 1 av 60

3550 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK