Ten Points, Herre, Sko

8 treff

Ten Points sko for herre – kompromissløs på kvalitet

Svenske Ten Points er spesialister på godt håndverk med minst mulig fotavtrykk. Dessuten får skoene deg til å føle deg vel. Bak de håndlagde skoene til Ten Points ligger deres engasjement for bærekraftig design. Ansvar er en essensiell del av deres forretningsmodell og påvirker valg av materialer, arbeidsetikk og det ferdige produktet til minste detalj. I en verden preget av raske løsninger, søker Ten Points heller nye veier for å lage unike herresko av høyeste kvalitet.

Reebok sko for herre – komfortable og unike sko siden 1983

Ten Points har produsert stilige lærsko for deg som er ute etter komfort og tidløst og svensk design i over 25 år. Grunnlegger Antonio Gonalves hadde en visjon, nemlig å påvirke folks adferd og selvfølelse. Gonalves ville få sine kunder til å fremheve sine personligheter. Siden lanseringen av den første kolleksjonen i 1985 hatt fokus på en omsorgsfull produksjon. Og nettopp her ligger det som skiller dem fra mange andre skomerker, for Ten Points finnes det ingen raske løsninger. Suksessen etter den første kolleksjonen fikk dem til å oppkalle selskapet etter skoene sine.

Match dine unike herresko fra Ten Points

Blant Ten Points kolleksjon for herre er en av de mest populære modellene de klassiske chelsea-støvlene i børstet lær. Like gode til fest som til hverdags, er disse en sikker vinner som er classy uansett anledning. Et eksempel på Ten Points sterke engasjement for miljøet, er den stilige Oskar-serien. De elegante lave skoene lages av vegetabilsk garvet skinn, helt uten skadelige kjemikalier. Med litt vedlikehold kan du få dine Ten Points til å vare en livstid. De er i utgangspunktet av så høy kvalitet at du med enkle steg kan holde dem så gode som nye lenge.

Ten Points sko for herre online på Footway

Finn dine nye drømmesko blant Footways brede utvalg av herresko fra Ten Points. Her finner du over hundre av Ten Points varierte modeller i samme stilrene, skandinaviske design. Blant modellene har vi støvler, sandaler, sneakers og mange flere skotyper. Med den store kolleksjonen blir det også enkelt for deg å finne det rette sko-paret, ved ganske enkelt å bruke vårt smarte søkefilter øverst på siden. Fordeler som gratis frakt og 180 dagers åpent kjøp gjør det gunstig for deg å handle du dine damesko fra Ten Points gjennom Footway. Vårt mål er at du skal få skoene så fort som mulig etter bestilling. Derfor sørger vi også for å være raskest på leveranse.
Innlegg om Ten Points
Espen Jacobsen, Guide -
Lene, Guide -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

8 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK