Ugg Herresko Online

16 treff

UGG sko for herre – funksjonalitet og surfestil i harmoni

UGG startet som utilitaristiske sko ofte båret av surfere i Australia og på New Zealand på 60-tallet og endte opp som et internasjonal fenomen på bare noen tiår. Siden da har merket rommet fler og fler nye modeller og varianter for dame uten å gå vekk fra den tidløse stilen.

UGG Australia – fra australsk kuriositet til internasjonalt fenomen

De ikoniske fåreskinnsstøvlene krysset først havet i 1978, da Brian Smith landet på de syd-californiske strendene med en pose sko og et håp om å lykkes i Amerika. Smiths intuisjon skulle vise seg å være sylskarp, ettersom at støvlenes følelse og look falt mer og mer i smak blant surferne i det kjente episenteret for avslappet livsstil i syd-California. Den samme støvelen ble båret av både menn og kvinner og på den måten fikk vi den nåværende unisex-støvelen. Ved årtusenskiftet hadde en lidenskap som begynte på stranden blitt et universelt symbol på en avslappet og uformell stil.

Avslappet og hip stil med UGGs modeller for herre

Istedet for å distansere seg fra grunnideen bak merket, graver UGG dypere i den avbalanserte stilen med hver nye farge- og stil-variasjon de introduserer til sine støvler og sandaler. De solide støvlene lar seg lett kombinere med ulike plagg og antrekk. Både tighte, lyse jeans og og løsere plagg er lette å kombinere med de myke formene UGGs har. Har du først investert i et par UGGs lønner det seg å ivareta dem best mulig, for på den måten å gi dem et så langt liv du kan. Den beste måten å starte på er å bruke UGGs fåreskinns-beskyttelse allerede før du begynner å gå med dem.

UGG sko for herre online hos Footway

Fordelene ved  handle dine UGGs hos oss på Footway er mange. For det første får du skoene dine raskt med vår effektive levering. Vi på Footway tar forøvrig fenomenal kundeservice på alvor og svarer mer enn gjerne på dine spørsmål, enten det gjelder ulike modeller og design eller spørsmål om levering og priser. Her finner du med andre ord et sterkt stilistisk merke som allikevel rommer de fleste smaker og behov. Hos oss får du fri frakt og god tid på å kjenne på skoene før du treffer det endelige valget. Med 180 dagers åpent kjøp trenger du ikke å bekymre deg for om du har valgt den perfekte modellen for deg.
Innlegg om UGG
M
Mona -
H
Hanna -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

16 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK