Vagabond Herresko Online

59 treff

Vagabond sko for herre – gjennomført kvalitet fra Sveriges sjette største moteeksportør

For Vagabond finnes det ganske enkelt ingen snarveier når det gjelder å lage virkelig gode sko. Med et skarpt øye for detaljer, en sterk lidenskap for kvalitet og klare, høye ambisjoner har Vagabond hentet inspirasjon fra alt fra filmer til musikk og arkitektur for å skape de beste skoene for deg. I Vagabonds studio i Varberg, Sverige, ligger det like mye lek som kreativt arbeid bak de ferdige produktene.

Vagabond – En moderne skomaker

  For Vagabond betyr det å være en moderne skomaker at bærekraft og mote går hånd i hånd. Vagabond ønsker ikke bare å lage de beste skoene, men samtidig å gjøre en forskjell gjennom å fokusere på bevissthet i produksjonen og endre på sine kunders holdninger til konsum. Da firmaet ble grunnlagt på slutten av 60-tallet produserte de kun herresko. Selskapets grunnlegger og kreative sjef, Marie Nilsson Peterzén, dro til Italia for å lære håndverket fra mesterne selv. Lenge var også selskapet basert i Portugal og Italia, nært verdens sentrum for skomakere. På den måten kombinerer Vagabond det ypperste av skomakerkunst med et moderne og stilrent skandinavisk uttrykk.

Tidløst skotøy av ypperste kvalitet

Vagabond betyr reisende, bohem eller nomade. Som navnet tilsier, er dette sko med en enorm fleksibilitet, som kan løfte et hvert antrekk til et nytt nivå. Videre bærer den svært nyanserte kolleksjonen deres preg av nettopp uendelig nysgjerrighet og eventyrlyst. Med et par Vagabond kan du se stilren ut selv i avslappede klær. Litt av tanken bak er nettopp at du skal kunne kombinere ditt par med så godt som hvilket som helst antrekk og fortsatt beholde en classy look. En av Vagabonds mest populære modeller er den udødelige Vagabond Grace.

Vagabond online på Footway

Her på Footway bare elsker vi Vagabond - akkurat som våre kunder. Som et av våre mest populære merker, er Vagabond representert med en rekke ulike modeller du kan velge mellom. Vi har gjort det lett for deg å finne den drømmeskoen ved å bruke vårt søkefilter der du kan finne enkeltmodeller, eller avgrense ved hjelp av blant annet avdeling, størrelse og farge. Nøl ikke med å ta kontakt med vår strålende kundeservice som er klare til å svare på dine spørsmål. Når du handler hos Footway, får du gratis frakt og hele 180 dagers åpent kjøp for å være helt sikker på at du har truffet riktig valg.

Side 1 av 1

59 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×