HIP-sko for hippe barn

Hvem har sagt at barnesko ikke kan være tøffe og trendy? HIP er et svært populært skomerke som lager fantastiske sko til barn – sko vi voksne gjerne hadde kjøpt selv. Her kan du finne stilige vinterboots, tøffe sneakers og vårlige stoffsko til barn i ulike aldre.

HIP-sko – historie og kjente modeller

HIP er et kjent skomerke som lager sko til både barn og voksne. Med stort fokus på trend, design og kvalitet leverer HIP sko og boots til alle som setter høye krav til kvalitet. Her kan du finne flotte sko til alle tøffe barn som ønsker behagelige og solide sko.

HIP-sko – stiltips og vedlikehold

I vårt utvalg av HIP-sko finner du fantastiske modeller i ekte mokka, solid gummi og med lekkert design. Skoene kan brukes både til hverdags og til finere anledninger. Plei skinnskoene dine med egnede produkter, så holder skoene lenger. Finn et par du liker allerede i dag!

HIP-sko online på Footway

Unn barna tøffe sko av beste kvalitet. Her finner du et bredt utvalg av HIP- boots og -sko til alle barn. Vi på Footway leverer skoene lynraskt hjem til deg. Du betaler dessuten aldri for frakt eller retur. Barna har god tid til å prøve skoene med 180 dagers åpent kjøp.

Hip sko online

|

Side 1 av 1

Få igjen
Få igjen
Få igjen
Få igjen
41268
Få igjen
41304
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

8 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×