Hoss, Sko

5 treff

Hoss – sko i australsk design

Pynt deg hver dag uten å ha det ubehagelig! Sko fra Hoss er fine, trendy og komfortable og er lagd i et australsk design. Her finner du lekre damesko som følger de siste trendene, samtidig som de har et tydelig særpreg. Med materialer som ekte mokka kan du regne med høy kvalitet.

Hoss-sko – historie og kjente modeller

Det australske merket Hoss ble grunnlagt i 1996, og det var da de åpnet den første lille butikken sin i Mebourne. I dag har Hoss tre fysiske butikker, men de har kunder over hele verden – via nettet. Stilen er stilig, men har samtidig en avslappet touch. Kle deg chict allerede i dag med et par fine Hoss-sko!

Hoss-sko – stiltips og vedlikehold

Hoss-skoene dine er enkle å kombinere med både et par skinny jeans, en fin bluse og vakre smykker og tilbehør, men de er også flotte med en lekker festkjole. I sortimentet finner du både flotte støvler, sandaletter og sandaler. Hoss-skoene foretrekker tørt vær og er perfekte om sommeren!

Hoss-sko online på Footway

Hos oss på Footway er du alltid velkommen til å unne deg litt morsom og avslappende shopping! Vi spanderer alltid både frakt og retur på kundene våre. I tillegg får du alltid 180 dagers åpent kjøp for å teste ut skoene. Et par Hoss-sko er et utmerket valg for deg som stiller krav til kvalitet, passform og design.

Boot 8430
SALG
Sandal
SALG
Sandal
SALG
Ankle Boot
SALG
Sandal
SALG
Nyheter
Sandal
SALG
Sandal
SALG
Ankle Boot
SALG
Sandal
SALG
Boot 8430
SALG
Billigkroken
Sandal
SALG
Side 1 av 1

5 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK